Πετρούνιας: «Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πετρούνιας: «Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Την άποψη πως τα όσα είπε πήραν τη λάθος κατεύθυνση εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσω Instagram

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια δήλωσή του την οποία και δημοσιοποίησε σε story στο λογαριασμό του στο instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας σχολίασε την έκταση που πήρε η αρχική του δήλωση, κάνοντας λόγο για διαφορετική κατεύθυνση που πήρε αυτή από όσα πρεσβεύει.

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», έγραψε στο story του.

Μάλιστα έσπευσε να υπενθυμίσει με έτερο story την ανάρτηση που είχε κάνει, όταν η Σοφία Μπεκατώρου είχε κάνει τις αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα είχε βιώσει.

Δείτε τα story:

Πετρούνιας: «Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)Πετρούνιας: «Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του:


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X