ΑΕΚ: Ικανοποίηση και δικαίωση για την αύξηση των οριών στις 40.000 στο ΟΑΚΑ!

Σε ποιες θύρες έχουν μείνει εισιτήρια για το ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου
Photo Credits: INTIME

Η χθεσινή εξέλιξη με τη νέα ΚΥΑ δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε πως η χωρητικότητα αυξάνεται στο 90% από τις 25 Οκτωβρίου για τα ανοικτά γήπεδα, κάτι που σημαίνει ότι το ανώτατο όριο στο ΟΑΚΑ θα είναι πλέον στις 40.000 θεατές. Και στην ουσία η απόφαση αυτή αντανακλά αποκλειστικά στην προσπάθεια που έκαναν οι ιθύνοντες της Ενωσης από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και είχε εκδοθεί η πρώτη ΚΥΑ στο ποσοστό των 80% χωρητικότητα (μέχρι 25.000 θεατές) για ανοικτά γήπεδα κάτι που αδικούσε 100% την ΑΕΚ λόγω ΟΑΚΑ.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού αποτελεί δικαίωση όλων των ενεργειών που έκαναν το περασμένο διάστημα σε όλες τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να γίνει αυτό που έπρεπε.

Ταυτόχρονα, όλο αυτό το διάστημα έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι στο ΟΑΚΑ από τις αρμόδιες αρχές για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων με τους τελευταίους χρονικά να γίνονται στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Και για να γίνει αυτή η επέκταση στο όριο των 40.000 έπρεπε η ΑΕΚ πρωτίστως να περάσει τα… τεστ για την ασφάλεια του κόσμου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X