Λογικό το 1.75

Λογικό το 1.75

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League.

UEFA Europa League, Λάτσιο – Μαρσέιγ (19:45): Με μια μεγάλη ανατροπή στο δεύτερος μέρος επί της Ίντερ, πήρε τη νίκη με 3-1 εντός έδρας και ανέκτησε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βρέθηκε να χάνει στο 12′ με πέναλτι, υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν στη συνέχεια, αλλά το ημίχρονο έκλεισε έτσι. Στο δεύτερο πίεσε περισσότερο, έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι στο 64′ και έκανε την ανατροπή στο 81′, σε μια φάση που έφερε σύρραξη, διότι οι λατσιάλι δεν τήρησαν το fair play σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ίντερ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Θα υποδεχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Μαρσέιγ, όπου θέλει να πάρει άλλη μια νίκη στον όμιλο, έπειτα από το 2-0 επί της Λοκομοτίβ εντός έδρας. Στην πρεμιέρα του ομίλου είχε ηττηθεί από την «Γαλατά» στην Τουρκία.

UEFA Europa League, Λάτσιο – Μαρσέιγ (19:45): Επέστρεψε… φουριόζα από την διακοπή και επικράτησε με 4-1 της Λοριάν εντός έδρας. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 13′, αλλά δεν ήταν διατεθειμένη να πετάξει βαθμούς ξανά και έτσι απάντησε στο 27′ για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά και έκανε την ανατροπή στο 56′. Όσο περνούσε η ώρα έβρισκε περισσότερους χώρους και στο 85′ ήρθε το τρίτο γκολ, με το οποίο «καθάρισε» το παιχνίδι. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Έφτιαξε την ψυχολογία της πριν την μεγάλη μάχη με την Λάτσιο, όπου θέλει αποτέλεσμα, καθώς μετράει δύο σερί ισοπαλίες, με το πιο πρόσφατο να είναι το 0-0 με την «Γαλατά» εντός έδρας.

UEFA Europa League, Λάτσιο – Μαρσέιγ (19:45): Αμφότερες έρχονται από μεγάλες νίκες που έφτιαξαν την ψυχολογία τους και θέλουν νίκη που θα τους βάλει σε ρόλο φαβορί στον όμιλο. Είναι ομάδες που τους αρέσει η επίθεση και τα γκολ έχουν λογική στο ματς. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.75 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

UEFA Europa League, Αϊντχόφεν – Μονακό (22:00): Την πρώτη νίκη στον Β’ όμιλο πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Αϊντχόφεν. Η PSV πέρασε σαν σίφουνας από την Αυστρία συντρίβοντας με σκορ 4-1 τη Στουρμ Γκρατς. Οι 3β. ήρθαν να προστεθούν στον 1β. της πρεμιέρας μετά το 2-2 με τη Σοσιεδάδ, που την φέρνουν στην κορυφή μαζί με την αποψινή αντίπαλό της. Στην Eredivisie, η ομάδα του Σμιντ επικράτησε εύκολα με σκορ 3-1 της Τσβόλε και παρέμεινε στο κυνήγι του Άγιαξ. Μετά από 9 αγώνες έφτασε τους 21β., όντας στο -1 από την κορυφή.

UEFA Europa League, Αϊντχόφεν – Μονακό (22:00): Η Μονακό, από την πλευρά της, μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Στουρμ Γκρατς, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σοσιεδάδ στη χώρα των Βάσκων. Έτσι, όπως και η αντίπαλός της, έφτασε τους 4β. και απέκτησαν μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Στη Ligue 1 είδε να μπαίνει τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Λιόν. Έτσι, έμεινε στους 14β., όντας πλέον στο -4 από τη 2η θέση. Για την κορυφή δεν γίνεται κουβέντα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 27β.

UEFA Europa League, Αϊντχόφεν – Μονακό (22:00): Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα των δύο ομάδων: Η ολλανδική ομάδα δεν έχει σίγουρα διαθέσιμο τον Σανγκαρέ (μέσος), που αποβλήθηκε στο ματς με τη Σοσιεδάδ. Ερωτηματικό υπάρχει με τους Τόμας (μέσος), Ντόαν (εξτρέμ) και Ρομέρο (φορ). Από την άλλη, οι Μονεγάσκοι ταξίδεψαν χωρίς τους τραυματίες Φάμπρεγας (χαφ), Γκολόβιν (μεσοεπιθετικός) και Ντιατά (εξτρέμ).

Λόγω έδρας, η Αϊντχόφεν έχει προβάδισμα για τη νίκη, αλλά προσωπικά θα αποφύγω το σημείο στο στοίχημα μου. Θα προτιμήσω τα γκολ, αφού θεωρώ πως οι δύο ομάδες, ειδικά οι γηπεδούχοι, μπορούν να σκοράρουν με ευχέρεια. Εκτιμώ ότι το παιχνίδι, παρά την κρισιμότητα, ξεκινάει από το αμφίσκορο και θα έχει μίνιμουμ τρία γκολ. Πάμε στοίχημα με «G/G και Over 2,5» σε απόδοση 2.07 (Betshop).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X