Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό-Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό-Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Η δίωξη του Παναθηναϊκού αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό, με άρθρο που περιλαμβάνει και τιμωρία έδρας.

Με τιμωρία της έδρας τους κινδυνεύουν οι “πράσινοι” βάσει της δίωξης που τους ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνστσαντίνο Σπυρόπουλο.

Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές. Τα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού εντός είναι κατά σειρά με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Κι αν τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων, ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε ακόμη ένα ντέρμπι στην Αθήνα χωρίς κόσμο, όπως την προσεχή Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα αναφέρεται σε: «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου» και σημειώνει πως:

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό-Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X