Επίθεση με βιτριόλι-Εισαγγελέας: «Η δράστις ανέπτυξε μίσος για την Ιωάννα, σχεδίασε την εξόντωσή της»

Επίθεση με βιτριόλι-Εισαγγελέας: «Η δράστις ανέπτυξε μίσος για την Ιωάννα, σχεδίασε την εξόντωσή της»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάλυση πάνω στο νομικό σκέλος και στα πραγματικά περιστατικά της επίθεσης με βιτριόλι ξεκίνησε η αγόρευση του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Ο εισαγγελικός λειτουργός μίλησε για τη σχέση των δύο γυναικών, της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της 36χρονης κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα. Ανέφερε ότι και οι δύο γυναίκες έχουν κοινό τόπο καταγωγής, χωρίς όμως να διατηρούν σχέσεις μεταξύ τους έχοντας ως κοινό σύνδεσμο την ξαδέλφη του θύματος.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του μίλησε για τη σχέση της κατηγορούμενης με τον 40χρονο άνδρα. Είπε πως η κατηγορούμενη και ο 40χρονος διατηρούσαν ελεύθερη σχέση και όταν εκείνος έκανε πρόταση φιλίας στην Ιωάννα μέσω Facebook εκείνη «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με τον 40χρονο. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε από την προσπάθεια και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

«Η δράστις ανέπτυξε μίσος για την Ιωάννα»

Ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε ότι «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον 40χρονο, σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

πηγή: Iefimerida

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X