Πέμπτη με ελληνικό χρώμα στην Novileague | 3.000€* για τους νικητές

Πέμπτη με ελληνικό χρώμα στην Novileague | 3.000€* για τους νικητές

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελληνικό χρώμα έχει ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet αυτή την Πέμπτη! Φυσικά, αιτία αποτελούν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε Europa League και Europa Conference League. Πέραν των δύο παραπάνω, στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται και το Αϊντχόφεν-Μονακό. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Novileague, είναι να βρουν τα σκορ των αγώνων, για να διεκδικήσουν 3.000€* μετρητά εντελώς δωρεάν*!

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Κοπεγχάγης, σε έναν αγώνα που δεν αποκλείεται να μάθουμε τον νικητή του 6ου γκρουπ στο Europa Conference League (19:45). O «δικέφαλος» έρχεται από γκέλα ολκής στο πρωτάθλημα απέναντι στον Βόλο (4-4) και αναζητά αντίδραση. Πάντως, στην Ευρώπη παρουσιάζεται σαφώς πιο αποδοτικός αμυντικά και αποτελεσματικός (3-2-1, 3/6 μηδέν παθητικό). Ασταθής το τελευταίο διάστημα η ομάδα από την Δανία και επιρρεπής στο λάθος από την μέση και πίσω.

Στην Φρανκφούρτη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ, με ξεκάθαρο στόχο την διατήρηση του αήττητου (22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, τέθηκαν επικεφαλής στο γκρουπ και σε περίπτωση που φύγουν αλώβητοι από το «Deutsche Bank Park», θα είναι το φαβορί για την 1η θέση. Σύμμαχός τους στην προσπάθεια αυτή, το γεγονός ότι οι «αετοί» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη εκεί, χάνοντας βαθμούς με κάθε πιθανό τρόπο (0-4-1).

Τέλος, στην Ολλανδία η μονομαχία Αϊντχόφεν-Μονακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον 2ο όμιλο του Europa League (22:00). Αμφότερες δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους στην επιστροφή έπειτα από την διακοπή των Εθνικών. Οι μεν Ολλανδοί κέρδισαν στο… και ένα την Τσβόλε (3-1, τρία γκολ στο τελευταίο 6λεπτο), οι δε Μονεγάσκοι έχασαν καθαρά από την Λυών (2-0).

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Η αδρεναλίνη στη νέα Novileague εκτοξεύεται στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους επιλεγμένους αγώνες της ημέρας.

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

· Πιο συχνά εντός έδρας σκορ της Άιντραχτ φέτος: 1-1 (3)

· Πιο συχνά εκτός έδρας σκορ του Ολυμπιακού φέτος: 1-2 (2), 2-2 (2)

· Πιο συχνά εντός έδρας σκορ της Κοπεγχάγης φέτος: 4-2 (2)

· Πιο συχνά εκτός έδρας σκορ του ΠΑΟΚ φέτος: 0-2 (2)

· Πιο συχνά σκορ στο Europa Conference League φέτος: 1-0 (34), 1-1 (32), 0-0 (27)

· Πιο συχνά σκορ στο Europa League φέτος: 2-1 (8), 1-0 (7), 1-1 (7), 3-0 (6), 2-0 (6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X