Σέρρες: Κατέληξε από κορωνοϊό καθηγητής -Είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Σέρρες: Κατέληξε από κορωνοϊό καθηγητής -Είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Σερρών, τους συναδέλφους και τους μαθητές του στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, έχει προκαλέσει ο θάνατος του υποδιευθυντή και καθηγητή Μουσικής Χρήστου Καραμάνη, από κορωνοϊό.

Ο άτυχος καθηγητής, παντρεμένος και πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν,τις 15 τελευταίες ημέρες, διασωληνομένος στην Εντατική του Νοσοκομείου Σερρών, εξαιτίας επιπλοκών του θανατηφόρου ιού, κατέληξε την Τετάρτη το πρωί, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον σώσουν.

Πάντως, ο ίδιος δήλωνε αρνητής του εμβολιασμού και του ιού. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει, μέσω των social media, τη δυσπιστία του απέναντι στην επικινδυνότητα του κορωνοϊού, τη χρήση μάσκας και το κλείσιμο των σχολείων από την περίοδο της έναρξης της πανδημίας στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2020.

Από την έναρξη της φετινής σχολικής περιόδου και την επαναφορά της δια ζώσης εκπαίδευσης, ο καθηγητής προσκόμιζε δύο μοριακά τεστ εβδομαδιαίως, σύμφωνα με την ισχύουσα υγειονομική διάταξη για τους εκπαιδευτικούς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X