Ηλυσιακός-AEK 0-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στα Ιλίσια απέναντι στον Ηλυσιακό για την 3η αγωνιστική της Volleyleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό στις 19:45 στα Ιλίσια για την 3η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. Η ομάδα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το σερί της αλλά και ανασυνταχθεί μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς των Όλγα Βεργίδου και Παναγιώτα Διώτη.

Ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των δύο αθλητριών για αρκετό διάστημα κάτι που σημαίνει πως καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στα ματς που ακολουθούν. Όπως έγινε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έτσι και σήμερα η Μαρίνα Τσοχατζή θα πάρει την θέση της στην πάσα. Η ίδια που υπερέβαλλε αυτόν στο προηγούμενο παιχνίδι μετά την γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπώρησε είναι έτοιμη για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα για όσο χρειαστεί.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Ηλυσιακός-ΑΕΚ από το κανάλι του Ηλησιακού στο Youtube:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X