ΑΕΚ: «Απαράδεκτος ο τρόπος αντιμετώπισης μας από την ΕΡΤ και τα κανάλια!»

ΑΕΚ: «Απαράδεκτος ο τρόπος αντιμετώπισης μας από την ΕΡΤ και τα κανάλια!»
Photo Credits: INTIME

Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέφρασε την λύπη της για την μη τηλεοπτική μετάδοση του ευρωπαϊκού αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που ανεβάζει το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη, ωστόσο οι επιτυχίες της φαίνεται πως δεν είναι ικανές για να συγκινήσουν τα ελληνικά κανάλια και κυρίως την Κρατική τηλεόραση.

Η ομάδα χάντμπολ πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην Ευρώπη αλλά οι φίλοι της δεν είχαν την δυνατότητα να το δουν και αυτό ήταν θέμα συζήτησης και χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης. Σήμερα η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση της εξέφρασε την λύπη της για την αντιμετώπιση που χαίρει η ΑΕΚ η οποία και επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά. Την ίδια ώρα που όλος ο ευρωπαϊκός χάρτης ασχολείται με την παρουσία της «Ένωσης» στην Ελλάδα τα κανάλια δεν θεώρησαν αρκετά σημαντικό να μεταδώσουν την ευρωπαϊκή «μάχη» μιας ομάδας που διαφημίζει το ελληνικό χάντμπολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και του EHF European Cup στην Ευρώπη, η ΑΕΚ με πρώτο τον διοικητικό της ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη, αισθάνθηκε ως ιστορικό της χρέος, να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την εξέλιξή της που αποτελεί παράλληλα και εξέλιξη του ελληνικού χάντμπολ στην Ευρώπη.

Η ιστορική νίκη στο EHF EUROPEAN LEAGUE πλέον, επί της ισχυρής Γκρούντφος Ταταμπάνια, ομάδα που πρωταγωνιστεί στην παντοδύναμη – στο χώρο του χάντμπολ – χώρα της Ουγγαρίας, ήρθε να επιβεβαιώσει τη δυναμική της ΑΕΚ και το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν αποτελεί διάττων αστήρ, αλλά μια δύναμη που έχει έρθει για να μείνει σταθερά στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού χάντμπολ και να ανεβάσει παράλληλα και το άθλημα στη χώρα μας. Την ώρα ωστόσο που οι αντίπαλοί μας στην Ευρώπη, αναγνωρίζουν δημοσίως αυτή τη δυναμική της ΑΕΚ, την ώρα επίσης που τα Μέσα στην Ευρώπη, μιλούν και γράφουν τα πλέον εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για την ομάδα, όσο και για την οργάνωσή της, ο φίλαθλος κόσμος μας δεν είχε τη δυνατότητα την Τρίτη 19/10 να παρακολουθήσει σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι (Δημόσια τηλεόραση, ελεύθερο ιδιωτικό ή συνδρομητικό), τη σπουδαία επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας.

Ως ΑΕΚ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη λύπη και τη δυσαρέσκεια μας, για την αδιαφορία των τηλεοπτικών καναλιών της χώρας μας, που δυστυχώς ήρθε να επιβεβαιώσει όλους όσοι διακρίνουν, εδώ και χρόνια, άνιση μεταχείριση εις βάρος του ιστορικού μας σωματείου. Ομολογουμένως, περιμέναμε (αν μη τι άλλο από την ΕΡΤ περισσότερο) να κατανοήσουν αυτό που θεωρούσαμε ως προφανές, ανεβάζοντας την ΑΕΚ κι άλλο επίπεδο στην Ευρώπη και μετέχοντας πλέον ως η μοναδική εκπρόσωπος της πατρίδας μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τεράστια ονόματα στο χώρο του χάντμπολ, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά, ο απαράδεκτος τρόπος αντιμετώπισης της ΑΕΚ και των φιλάθλων της».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X