Ελπίδες για να προλάβουν το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη οι Φλιώνης-Ανγκόλα

Ελπίδες για να προλάβουν το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη οι Φλιώνης-Ανγκόλα
Photo Credits: INTIME

Αγώνας δρόμου για να προλάβουν οι δύο παίκτες

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της από την Τρεβίζο στρέφει την προσοχή της στον Άρη που θα φιλοξενήσει το Σάββατο στο Λιόσια.

Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη και για αυτό ο Στέφανος Δέδας θα θέλει να έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του. Τα δύο προβλήματα αυτήν την στιγμή λέγονται Ανγκόλα και Φλιώνης. Ο Κολομβιανός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι στην Ουγγαρία στις 5 Οκτωβρίου και βρίσκεται στο στάδιο της επανόδου του. Στην προπόνηση πριν το ματς με την Τρεβίζο δοκίμασε το πόδι του αλλά δεν αισθανόταν καλά, όμως όλο το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει πάνω του και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί για κάποια λεπτά στο ματς του Σαββάτου.

Από την άλλη ο Φλιώνης έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό και ήδη έχει βρεθεί μια φορά αρνητικός στο τεστ που έκανε. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας, αν βγάλει και δεύτερο αρνητικό τότε θα είναι σε θέση να συμμετέχει στο αγώνα του Σαββάτου, κάτι που είναι και το πιθανότερο.

Ο Στέφανος Δέδας περιμένει πως και πως τους δύο παίκτες για να μπορέσει να έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεση του και να κάνει καλύτερο ροτέισον και να έχει μεγαλύτερη ένταση το παιχνίδι της ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X