Πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ ο Σαλάχ (ΦΩΤΟ)

Πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ ο Σαλάχ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επίτευξη ενός ιστορικού επιτεύγματος έφτασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στο Champions League.

Σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη έφτασε η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 3-2 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης των «κόκκινων». Με τον τρόπο αυτό, ο Αιγύπτιος επιθετικός έφτασε τα 31 γκολ, με την φανέλα της Λίβερπουλ και αποτελεί πλέον τον πρώτο σκόρερ της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μέχρι χτες πρώτος σκόρερ της ομάδας του Κλοπ ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ, που είχε 30 γκολ ρεκόρ το οποίο και ξεπέρασε ο Σαλάχ, με τον ίδιο να μετρά στο ενεργητικό του 48 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X