Ο Κλάτενμπεργκ προκαλεί: «Πέναλτι του Ρότα στον Κλωναρίδη» (VIDEO)

Ο Κλάτενμπεργκ προκαλεί: «Πέναλτι του Ρότα στον Κλωναρίδη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Mαρκ Κλατένμπεργκ συνεχίζει να προκαλεί κι αυτή τη φορά ανακάλυψε πέναλτι στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ συνεχίζει να προκαλεί με τον σχολιασμό των φάσεων σε κάθε αγωνιστική της Super League κι αυτή τη φορά είδε πέναλτι στη φάση του Κλωναρίδη με τον Ρότα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής που έκλεισε τα… μάτια και «έθαψε» το χειρουργείο που υπέστη η ΑΕΚ στο ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, έβγαλε λάθος, τόσο τον ρέφερι, όσο φυσικά και τον VARίστα της αναμέτρησης, τον Σιδηρόπουλο.

Ο Κλάτενμπεργκ για τη φάση Ρότα-Κλωναρίδη

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ

«Ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι αφού οι δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα κοντά στο άκρο της μεγάλης περιοχής. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με το διαιτητή ότι δεν υπήρχε παράβαση. Η ΚΕΔ πιστεύει ότι αυτή είναι παράβαση του αμυντικού. Πραγματοποιήθηκε επίσης εντός της μεγάλης περιοχής καθώς όταν σημειώθηκε το φάουλ, το πόδι του αμυντικού ήταν στη γραμμή της περιοχής και στη συνέχεια η παράβαση συνεχίστηκε μέσα στην περιοχή. Επρεπε να δοθεί πέναλτι χωρίς κίτρινη κάρτα».

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X