ΑΕΚ και Κοσμοϊατρική πορεύονται μαζί!

ΑΕΚ και Κοσμοϊατρική πορεύονται μαζί!
Photo Credits: INTIME

Νέα χορηγική συνεργασία για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έναρξη της συνεργασίας με την Κοσμοϊατρική ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η Κοσμοϊατρική προστίθεται στις χορηγικές συνεργασίες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ, που ενώνει τις δυνάμεις της με το τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ διαθέτει 3 υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες διαγνωστικές μονάδες, που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Διακρίνεται εδώ και 21 χρόνια για την ποιότητα των υπηρεσιών της και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της. Κοινός στόχος των δύο νέων συνεργατών είναι η συνέχιση της πορείας τους στο δρόμο των επιτυχιών.

Η Κρίστη Μηλιόρδου, Εμπορική Διευθύντρια της ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ δήλωσε: «Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με πνεύμα στήριξης για το χώρο του αθλητισμού συνεργάζεται με την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Ερασιτεχνικού Σωματείου, των αθλητών και των παραγόντων του. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά η συνεργασία μας με την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς μας διέπουν κοινές ανθρωπιστικές αξίες και φιλοσοφία».

Ο Στάθης Παπαχαρτοφύλης, Διευθυντής Χειροσφαίρισης ΑΕΚ, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε την Κοσμοιατρική στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η Κοσμοιατρική είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και είναι ιδιαίτερα τιμητικό που επέλεξε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ για να κάνει το άνοιγμα της στον αθλητικό χώρο. Πρόκειται για μια συνεργασία που στηρίζεται στην κοινή φιλοσοφία μας για τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά».

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ, μένοντας πιστή στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της και με γνώμονα το όφελος του κοινωνικού συνόλου, επεκτείνει το χαρακτήρα της συνεργασίας της στηρίζοντας το προσωπικό του Συλλόγου, τους 24.000 κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22 αλλά και τις οικογένειες τους, προσφέροντας μια σειρά από προνόμια και παροχές υγείας. Τα προνόμια και οι παροχές θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα και θα μπορείτε να τις μάθετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, aek.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X