Πειρατές του Ονείρου: «Λουκάς Μπάρλος-Αθάνατος!» (ΦΩΤΟ)

Το αντίο που κράτησε…ένα χρόνο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου για τον Λουκά Μπάρλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα το 1999 ο Λουκάς Μπάρλος «έφυγε» από τη ζωή και οι Πειρατές του Ονείρου με ανακοίνωση τιμούν τη μνήμη του.

Οι Πειρατές του Ονείρου για τον Λουκά Μπάρλο

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από τότε που ο αξέχαστος Λουκάς Μπάρλος έγινε Άγγελος στον ουρανό! Ως “Πειρατές του Ονείρου” αφιερώνουμε τούτες τις γραμμές ως ελάχιστο φόρο τιμής, σκύβοντας ευλαβικά το κεφάλι στη μνήμη ενός εκ των μεγαλυτέρων Ιστορικών Ηγετών που πέρασαν ποτέ από τον προεδρικό θώκο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Του ανθρώπου που έγινε σύμβολο και μύθος για εκατομμύρια ανά τον κόσμο Ενωσίτες.

Ο μεγάλος Λουκάς Μπάρλος έβαλε την ιδιαίτερη προσωπική σφραγίδα του στην αιώνια αγαπημένη μας την ΑΕΚΑΡΑ! Υπήρξε ένας αληθινός Αετός που όχι μόνο τίμησε και σεβάστηκε με τον πιο εξαιρετικό τρόπο την ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ της Α.Ε.Κ, αλλά και που έδωσε ψυχή και σώμα στο Σύλλογο με αποτέλεσμα, επί των ημερών του, η Ομάδα μας, ενωμένη και δυνατή, να γνωρίσει μεγαλειώδεις θριάμβους σε Ελλάδα και Ευρώπη, γράφοντας χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ένδοξης Ιστορίας μας!

Η Αγνή και Ανιδιοτελής Μορφή του Λουκά Μπάρλου λάμπει και παραμένει φωτεινό παράδειγμα για όλους όσους εξακολουθούν να φρονούν πως η Α.Ε.Κ ήταν, είναι και θα είναι ΙΔΕΑ και ΙΔΑΝΙΚΟ ενός πολύπαθου μα και περήφανου Λαού !

Το αειθαλές όραμα του αλησμόνητου Λουκά Μπάρλου βαδίζει στο δρόμο της δικαίωσης όσο προχωρά η αποπεράτωση του καινούργιου μας Γηπέδου-Κάστρου της ΑΕΚ στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Εκεί απ’ όπου, όταν ολοκληρωθεί το έργο ζωής για την Ομάδα της Προσφυγιάς, θα σημάνει η κομβική επανεκκίνηση για τη νέα μεγάλη ΑΕΚ της Κυριαρχίας που όλοι οι Ενωσίτες προσδοκούμε! Ο σημερινός άξιος συνεχιστής και μαχητής ηγέτης της ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδης, δίνει καθημερινά σάρκα και οστά στο πιο μεγάλο μας όνειρο, τιμώντας έτσι εμπράκτως εκ μέρους της σύγχρονης ΑΕΚ τον Λουκά Μπάρλο!

Πειρατές του Ονείρου: «Λουκάς Μπάρλος-Αθάνατος!» (ΦΩΤΟ)

ΘΕΙΕ ΛΟΥΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Η ΙΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X