Εγκώμια της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την ΑΕΚ: «Ήταν ένα ονειρεμένο ντεμπούτο»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γκρούντφος
Photo Credits: INTIME

Εκτενές ρεπορτάζ της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Γκρούντφος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ονειρεμένο χαρακτήρισε το ντεμπούτο της ΑΕΚ στο EHF European League η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο εκτενές ρεπορτάζ που φιλοξένησε στο επίσημο σάιτ. Στο ρεπορτάζ φιλοξενήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία των Μυλωνά, Μόγια και Τζηρά.

Αναλυτικά το ρεποράζ της EHF ανέφερε:

Ήταν ένα ονειρεμένο ντεμπούτο για την ΑΕΚ Αθηνών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EHF
Ο προπονητής Δημήτριος Δημητρούλιας οδήγησε την ομάδα για άλλη μια φορά στην νίκη, απο το 2019 που υπέγραψε στην Ελληνική ομάδα.
-Ο Λάζλο Μπαρτούτς είχε 11 αποκρούσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
-Ο Μυλωνάς πέτυχε επτά γκολ για την ΑΕΚ Αθηνών
-Ο Ζσολτ Μπαλόγκ σκόραρε πέντε φορές για την Ταταμπάνια
-Τα ελληνικά χαμόγελα φαίνονται στην πρεμιέρα
Η ΑΕΚ ήταν πιο δυνατή σε όλο το παιχνίδι και η άνετη νίκη της είναι απλώς το επιστέγασμα.. Και οι Έλληνες χαμογελούν από την πρώτη μέρα σε μεγάλο βαθμό απο τα 19 γκόλ της τριάδας Μυλωνάς-Μόγια-Τζήρας.
«Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου και μία από τις καλύτερες μαζί μου ως προπονητής. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ουγγαρία και παίξαμε πολύ καλά. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη για το ελληνικό χάντμπολ. Γνωρίζαμε ότι ήμασταν εναντίον μιας ομάδας με άλλο επίπεδο, αλλά κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και κερδίσαμε το παιχνίδι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X