ΑΕΚ: Με κεκτημένη ταχύτητα στα Ιλίσια απέναντι (19:45, enwsi.gr σχολιασμός) στον Ηλυσιακό!

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηλυσιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ηλυσιακό αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 στα Ιλίσια ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλουν να περάσουν αλώβητες από το κλειστό «Α. Φώτσης» των Ιλισίων και να επεκτείνουν το αήττητό τους.

Ο Κώστας Αρσενιάδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Διότη και Βεργίδου, με την αποστολή της ΑΕΚ να αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Παυλίδου, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Εύη Γεωργιάδου δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα ματς που θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες, διότι o Ηλυσιακός είναι μια μαχητική και απρόβλεπτη ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Θα δώσουμε το 100% μας όπως το κάνουμε σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ σίγουρα μας βοηθάει ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδι, όμως δε μένουμε σε αυτό. Αύριο θα είναι ένας καινούργος αγώνας που οφείλουμε να δώσουμε ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας, δηλαδή στην καθαρή νίκη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X