Novileague: Συγκρούσεις με φόντο την κορυφή των ομίλων | 3.000€* για τους νικητές

Novileague: Συγκρούσεις με φόντο την κορυφή των ομίλων | 3.000€* για τους νικητές

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον κι απόψε, με το δεύτερο… πιάτο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Μαζί τους συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, με τους νικητές να διεκδικούν 3.000€* μετρητά εντελώς δωρεάν*! Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Novileague, είναι να βρουν τα σκορ στους αγώνες: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα (22:00), Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου (22:00) και Τσέλσι-Μάλμε (22:00).

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά γιατρικό για τις πληγές που άνοιξε το πρόσφατο αρνητικό σερί (0-1-2). Το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραπατάει, έρχεται από «τεσσάρα» κόντρα στην Λέστερ (4-2) και χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στην Αταλάντα. Οι Ιταλοί μπορεί να μην χαρακτηρίζονται από σταθερότητα στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς, όμως είναι πολύ επικίνδυνοι και σε καλό μομέντουμ.

Στην Λισαβόνα, Μπενφίκα και Μπάγερν Μονάχου, μάχονται με έπαθλο την κορυφή του 5ου ομίλου. Αμφότερες κατέχουν τα πρωτεία στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, ενώ επανήλθαν με νίκες έπειτα από την διακοπή των Εθνικών. Στα αξιοσημείωτα των μονομαχιών τους, το γεγονός ότι οι Βαυαροί δεν έχουν χάσει ποτέ από τους Πορτογάλους, μετρώντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες (ανεξαρτήτως έδρας)!

Τέλος, στο Λονδίνο, η Τσέλσι δεν έχει πολλά περιθώρια μετά την ήττα από τη Γιουβέντους. Οι «μπλε» χρειάζονται μόνο νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης και θα επιχειρήσουν να την κατακτήσουν με σύμμαχο την ισχυρή έδρα τους (4-1-1 φέτος). Η Μάλμε αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του 8ου ομίλου, κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματά της (2/2 ήττες, 0-7 γκολ).

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Η αδρεναλίνη στη νέα Novileague εκτοξεύεται στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους επιλεγμένους αγώνες της ημέρας.

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

· Πιο συχνά σκορ στο Μπενφίκα-Μπάγερν (ανεξαρτήτως έδρας): 5-1 (2), 4-1 (2), 0-0 (2)

· Πιο συχνά σκορ της Μάντσεστερ κόντρα σε Ιταλούς εντός: 1-0 (4), 1-1 (3), 0-1 (3)

· Πιο συχνά σκορ της Αταλάντα κόντρα σε Άγγλους (ανεξαρτήτως έδρας): 5-1 (2)

· Πιο συχνά σκορ της Τσέλσι απέναντι σε Σουηδούς (ανεξαρτήτως έδρας): 0-0 (2)

· Πιο συχνά σκορ της Μάλμε στην Αγγλία: 1-0 (2)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X