Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία της (VIDEO)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία της (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατριχιαστική τροπή πήρε η υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο, με τις τελευταίες αποκαλύψεις να σοκάρουν, μετά την ομολογία της θείας του άτυχου κοριτσιού ότι εκείνη ήταν που κακοποίησε την ανηψιά της, για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, «ξετυλίχθηκε» όταν στο πλαίσιο της προανάκρισης, η θεία της 8χρονης, για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από ημέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτή κακοποίησε την 8χρονη, προκειμένου να στήσει πλεκτάνη σε βάρος της μητέρας και του παππού του κοριτσιού, αποσπώντας χρηματικό ποσό.

Το χρονικό της πλεκτάνης της θείας

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ερεθισμός (πιθανώς βαριά λοίμωξη) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης. Η μητέρα της συζήτησε το θέμα αυτό με τη γυναίκα-συγγενή της (και συγκεκριμένα ξαδέρφη του εν διαστάσει συζύγου της) και η τελευταία την έπεισε όχι μόνο να τη δει, αλλά και να την «εξετάσει».

Τότε, η συλληφθείσα θεία κακοποίησε την 8χρονη και υποστήριξε στη μητέρα του κοριτσιού ότι το παιδί της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, καθώς και ότι έχει γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με αυτή την πρόφαση και υποστηρίζοντας ότι έχει κάποια γνωστή που δουλεύει στο «Χαμόγελο» η οποία θα μπορούσε να εξαφανίσει την καταγγελία για να μην πάρει διαστάσεις το θέμα, ζήτησε από τη μητέρα του κοριτσιού 200 ευρώ. Εκείνη δεν τα είχε, δεν μπόρεσε να της τα δώσει και ξεκίνησε το θρίλερ, στο οποίο ενεπλάκη και ο παππούς του παιδιού, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον γνωστό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να μην προχωρήσει η καταγγελία. Τότε, άρχισε να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο δήθεν ρόλος του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που βίασε την 8χρονη.

Η υπόθεση τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια σκευωρία που είχε στηθεί από τη συγκεκριμένη γυναία, τη θεία του κοριτσιού, ώστε να κερδίσει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες της 8χρονης.

Οπως αναφέρει η rodiaki, η γυναίκα φέρεται να έχει παραδεχτεί μεγάλο μέρος των παραπάνω γεγονότων και κυρίως την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού, αλλά και τις λοιπές καταγγελίες.

Για όλα τα στοιχεία, αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Η 8χρονη μαζί με τα 3 ανήλικα αδέρφια της φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού, υπό τη διαρκή επίβλεψη παιδοψυχολόγου.

πηγή: Iefimerida

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X