Συμεωνίδης: «Ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και μας στοίχισε -Ολοι περιμέναμε σκαμπανεβάσματα» (VIDEO)

Συμεωνίδης: «Ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και μας στοίχισε -Ολοι περιμέναμε σκαμπανεβάσματα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σάββας Συμεωνίδης μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Τρεβίζο

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 92-77 από την Τρεβίζο για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο συνεργάτης του Στέφανου Δέδα, Σάββας Συμεωνίδης, μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι μας κι αυτό μας στοίχισε στην αρχή. Η Τρεβίζο ήταν έτοιμη να κάνει το δικό της γρήγορο και αθλητικό παιχνίδι και πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα που ήμασταν αρνητικοί. Οταν το διορθώσαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έκλεισε αλλά είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα και χάσαμε και σε ένα κρίσιμο σημείο τον Πετρόπουλο που έδωσε ενέργεια και θεωρώ ότι το ματς χάθηκε σε 1-2 κατοχές στην επίθεση».

Για τις αλχημείες στην πεντάδα και πόσο επηρέασε την ΑΕΚ η λειψανδρία στα γκαρντ: «Επηρέασε γιατί δεν είχαμε χειριστές της μπάλας. Ο Κολόμ έκανε υπερπροσπάθεια για να παίξει, ο Παππάς είναι κουρασμένος γιατί αναγκάζεται να παίξει 30 λεπτά κάθε εβδομάδα και αυτό στοιχίζει στην ομάδα και στην δημιουργία και στο σκοράρισμα».

Για την πρόκριση από τον όμιλο: «Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά αλλά η σεζόν είναι μεγάλη, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να προκριθεί από τον όμιλο κι ας είναι σε αυτήν την κατάσταση με το 0-2 ρεκόρ. Μπορούμε να το κάνουμε».

Για την υπομονή που ζήτησε ο Στέφανος Δέδας και τις απουσίες της ομάδας: «Σίγουρα επειδή είναι καινούρια η ομάδα, τα σκαμπανεβάσματα τα περιμέναμε όλοι και αυτή τη στιγμή έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών και κούρασης και η ομάδα παραπατάει λόγω αυτών των προβλημάτων. Δεν μπορούμε να προπονηθούμε γιατί αυτό το κομμάτι δημιουργεί ανισορροπία στην ομάδα».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X