Δημητρούλιας: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας για τη μεγάλη νίκη επί της Γκρούντφος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση μετ ην Γκρούντφος ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σχολίασε πως ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου. Επιπλέον στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του και την αντίδραση της μετά την μέτρια εμφάνιση στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε  ο Δημήτρης Δημητρούλιας:

«Νομίζω ότι κάναμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου, σίγουρα όσο είμαι εγώ στην ομάδα, κυρίως γιατί αντιμετωπίσαμε την 3η ομάδα του Ουγγρικού πρωταθλήματος που διαθέτει πολλούς διεθνείς και με μεγάλα συμβόλαια. Εμείς αντιτάξαμε μία ενδιαφέρουσα επιθετική άμυνα με προεξάρχοντα τον Κρίστιαν Ουγκάλντε που ήταν στην κορυφή της. Ξέραμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη στην περιφέρεια με αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Η εικόνα μας νομίζω ήταν κάτι το διαφορετικό, κάτι το φρέσκο στον θεσμό, νομίζω όσοι είδαν το ματς χάρηκαν και είναι κρίμα που ο αγώνας δεν μεταδόθηκε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, ελπίζω στο μέλλον αυτό να αλλάξει. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαμε ένα κακό ματς πριν τρεις ημέρες, μια ισοπαλία που μας θύμωσε, δεν ήταν αυτή η εικόνα της ομάδας μας και νομίζω έπαιξε τον ρόλο του για να κάνουμε την σημερινή εμφάνιση. Όλοι έπαιξαν με κίνητρο και εγωισμό. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση τα στατιστικά μας ήταν εντυπωσιακά».

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι ευρωπαϊκοί στόχοι της ΑΕΚ μετά την σημερινή εμφάνιση και νίκη είπε:

«Σίγουρα σε επίπεδο τίτλων πρώτος στόχος είναι το νταμπλ. Είχαμε πει ότι είναι πολύ τιμητικό να συμμετέχουμε στο EHF European League και το προτιμήσαμε από το να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο EHF European Cup γιατί είναι διοργάνωση άλλου επιπέδου, μπαίνουμε στα μεγάλα σαλόνια με μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού χάρτη. Μετά την σημερινή εικόνα, αποδείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Θα παλέψουμε και αν αν τα καταφέρουμε θα έρθει με κόπο και αίμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X