Απίστευτο: Κάλυψαν με μουσαμάδες, όπως... όπως την οροφή στα Λιόσια! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Κάλυψαν με μουσαμάδες, όπως... όπως την οροφή στα Λιόσια! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στο κλειστό της ΑΕΚ στα Λιόσια, μεγάλες οι ευθύνες των αρμοδίων

Μετά από δεκαετίες η ΑΕΚ απέκτησε το δικό σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, το οποίο όμως έχει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα με ευθύνη των αρμοδίων Αρχών που το παραχώρησαν στην ΚΑΕ.

Στον αποψινό αγώνα με την Τρεβίζο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League και με το φόβο πιθανής βροχής, οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν… μουσαμάδες για να καλύψουν την οροφή, η οποία «μπάζει» νερά!

Μία εικόνα που βαραίνει την ΚΑΕ ΑΕΚ, δίχως να ευθύνεται η ίδια η οποία… τρέχει να καλύψει τα κενά και τις παλινωδίες των Αρχών!

Για αυτό το πρόβλημα είχαν μιλήσει στην κάμερα του Cosmote TV τόσο ο Γιώργος Χήνας, γενικός διευθυντής της ομάδας, αλλά και ο Γιώργος Πραχαλιάς, οι οποίοι αποκάλυψαν το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και το οποίο δεν είχε προνοήσει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία ήταν υπεύθυνη για την συντήρηση του κλειστού πριν παραχωρηθεί στην «Βασίλισσα».

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες», είχε δηλώσει ο Γιώργος Χήνας.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς ανέφερε από την πλευρά του… «Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής, η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει», καταλήγει.

Απίστευτο: Κάλυψαν με μουσαμάδες, όπως... όπως την οροφή στα Λιόσια! (ΦΩΤΟ) Απίστευτο: Κάλυψαν με μουσαμάδες, όπως... όπως την οροφή στα Λιόσια! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Κάλυψαν με μουσαμάδες, όπως... όπως την οροφή στα Λιόσια! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X