Δέδας: «Θα παλέψουμε και θα είμαστε στον επόμενο γύρο»

Δέδας: «Θα παλέψουμε και θα είμαστε στον επόμενο γύρο»
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας στην Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στα Άνω Λιόσια και ηττήθηκε από την Τρεβίζο με 92-77, με τον Στέφανο Δέδα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς να αναφέρεται κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την Τρεβίζο για τη νίκη. Παίξαμε με ένα τρόπο που δεν μου άρεσε και με αρκετά προβλήματα, όπως το Κολόμ που ήταν στο νοσοκομείο και μου έστειλε μήνυμα ότι θα παίξει. Και του είπα εντάξει. Αλλά δεν είμαι εδώ για να κλάψω. Πέρασε την ίδια κατάσταση και πέρσι στη Χολόν. Χάσαμε 25 πόντους εντός έδρας από τη Μίνσκ αλλά είχα τα ίδια προβλήματα. Αλλά έχουμε χαρακτήρα και θα παλέψουμε και υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο. Η ομάδα θα είναι στο σωστό επίπεδο πολύ σύντομα. Σήμερα για παράδειγμα βάλαμε τον Πετρόπουλο να βοηθήσει στη δεύτερη περίοδο και δέχθηκε ένα αντιαθλητικό φάουλ και μία τεχνική ποινή. Είναι δύσκολο να κοουτσάρεις την ομάδας τις τελευταίες μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια τρικ όπως τον Μαυροειδή στο “4” και τον Φιλιππάκο να παίζει στην ουσία σε δύο θέσεις σε κάτι σαν μπάσκετ στην προπόνηση. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο».

Για τα προβλήματα της ομάδας: «Ο Φλιώνης κάνει τεστ. Έχει βγει αρνητικό, αλλά θέλουμε ένα ακόμα. Είναι το θέμα με το πρωτόκολλο. Ο Ανγκόλα δοκίμασε χθες και νιώθει καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε με τον Άρη. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Και οι δύο είναι ερωτηματικό ακόμα. Αλλά πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα παίξουν στον Άρη, να πάρουμε τη νίκη και μετά έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας για τον Ιωνικό ώστε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να γνωριστούν και οι παίκτες. Αλλά επειδή έχω πολλά χρόνια σε ομάδες που δεν έχουν το μεγάλο μπάτζετ το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνο, δεν έχω κάνει ούτε μία προπόνηση με όλο το ρόστερ μου. Αλλά το είπα και πριν ότι η ομάδα θα γίνει καλή και είμαι και ήρεμος και σίγουρος ακόμα κι αν φαίνεται τώρα ότι η ΑΕΚ δεν παίζει καλό μπάσκετ. Έχω εμπιστοσύνη και στον εαυτό μου και στους παίκτες μου και όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα είμαστε καλύτεροι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X