Η ΑΕΚ «λύγισε» από τα πολλά προβλήματα, ήττα (77-92) από την Τρεβίζο στα Λιόσια

Η ΑΕΚ «λύγισε» από τα πολλά προβλήματα, ήττα (77-92) από την Τρεβίζο στα Λιόσια
Photo Credits: INTIME

Το πάλεψε η ΑΕΚ, προσπάθησε πολύ, αλλά... δεν έφτανε να γλυτώσει την ήττα

Η ΑΕΚ το πάλεψε κόντρα στην Τρεβίζο στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στα Λιόσια, αλλά τελικά «λύγισε» από τα πολλά προβλήματα και ηττήθηκε με 77-92.

Άλλη μια ήττα για την ΑΕΚ στην Ευρώπη (77-92) που πλέον μετά και από αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα δυσκολεύουν στον όμιλο. Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή για άλλο ένα ημίχρονο και αναγκάστηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και ανέβασε την ένταση της στην άμυνα, μείωσε στο σκορ αλλά δεν μπόρεσε τελικά να διεκδικήσει την νίκη. Ο Ίαν Χάμερ μαζί με τον  συγκινητικό Κολόμ ήταν σχεδόν όλη η ΑΕΚ στο ματς, αλλά προδόθηκε από την κακή άμυνα της και την μη χρησιμοποίηση φάουλ στους αιφνιδιασμούς των Ιταλών.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Κολόμ παρότι ήταν αμφίβολος και τους Γκρίφιν, Βαουλέτ, Γέλοβατς και Χάμερ. Κακό ξεκίνημα για την Ένωση που βρέθηκε γρήγορα με 0-7 πίσω στο σκορ για να σπάσει το ρόδι ο Βαουλέτ. Ο Χάμερ μαζί με τον Κολόμ σκόραραν για την ΑΕΚ μειώνοντας της διαφορά (10-14). Ο Χάμερ συνέχιζε να σκοράρει για την ΑΕΚ με 2/2 τρίποντα κρατούσε την Ένωση κοντά στο σκορ (15-20). Με ένα γκολ φάουλ του Γέλοβατς μείωσε η ΑΕΚ στους 5 αλλά αμυντικά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και ήταν τυχερή με την αστοχία των Ιταλών (18-23).

Πάλι ξεκίνησε άστοχα η ΑΕΚ που αναγκάστηκε να κυνηγάει στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα (22-25). Οι παίκτες της Ένωσης για ένα ακόμα αγώνα δεν χρησιμοποιούσαν καλά τα φάουλ για να ανακόψουν τους αιφνιδιασμού των Ιταλών με την διαφορά να πηγαίνει στους 11 (24-35). Η Ένωση συνέχισε να δυσκολεύεται στην επίθεση που ήταν αρκετά άστοχη, ενώ στην άμυνα δεν μπορούσε να σταματήσει το παιχνίδι των Ιταλών (30-41). Η είσοδος του Μαυροειδή (4 πόντοι) έδωσε ενέργεια στην ομάδα και ξεσήκωσε την εξέδρα με την ΑΕΚ να μειώνει σε 34-43. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ένωση να χάνει με 14 πόντους, έχοντας δεχτεί 50 πόντους και συνολικά κάνει 6 φάουλ (36-50).


Η ΑΕΚ συνέχισε να δέχεται εύκολους πόντους από αιφνιδιασμό και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Πετρόπουλος αποβλήθηκε με τεχνική ποινή μειώνοντας και άλλο τις επιλογές του Δέδα (43-55). Η ΑΕΚ έπιασε ένα καλό τρίλεπτο απόδοσης σε άμυνα και επίθεση μειώνοντας στους 6 (49-55). Η Τρεβίζο απάντησε άμεσα με 2 τρίποντα στο ξέσπασμα της ΑΕΚ και επανάφερε την διαφορά στους 8 (55-63). Με τρίποντο του Κολόμ, κατάφερε η Ένωση να μαζέψει την διαφορά, δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα της (60-65).

Με ένα γρήγορο 5-0 η διαφορά ξέφυγε και πάλι με την ΑΕΚ να προσπαθεί μέσω πικ εν ρολ του Κολόμ με τον Χάμερ να μειώσει (62-72). 2 σερί τρίποντα του Κολόμ που ήταν συγκινητικός, έβαλαν φωτιά στο γήπεδο με την ΑΕΚ να μειώνει στα 2 καλάθια (68-72). Οι Ιταλοί με ένα σερί δικό τους ξέφυγαν και πάλι στο σκορ με την ΑΕΚ να μην μπορεί να μειώσει παραπάνω από τους 8 πόντους, με τους παίκτες της Τρεβίζο να κάνουν σωστή χρήση του χρόνου και να κλειδώνουν το ματς 2 λεπτά πριν το τέλος (77-92).

Τρεβίζο – ΑΕΚ: 77-92

Δεκάλεπτα:  18-23, 36-50, 60-65, 77-92.

ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 17, Μπόγρης, Πετρόπουλος 5, Ανγκόλα, Φιλιππάκος 2, Γέλοβατς 18, Παππάς ,Γκρίφιν, Καρλής, Μαυροειδής 4, Βαουλέτ 9, Χάμερ 22.

Τρεβίζο (Μενέτι): Ράσελ 14, Φαγκιάν, Μπορτολάνι 17, Ίμπρο, Κασάριν, Τσίλο, Σιμς 31, Σοκολόφσκι, Ντίμσα, Τζόουνς 2, Ακέλε.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X