Πως να χάσει; -Η ΑΕΚάρα «ισοπέδωσε» με 34-26 την Γκρούντφος στην Χαλκίδα!

Πως να χάσει; -Η ΑΕΚάρα «ισοπέδωσε» με 34-26 την Γκρούντφος στην Χαλκίδα!
Photo Credits: INTIME

Ονειρεμένη πρεμιέρα για την ΑΕΚ που συνέτριψε την Γκρούντφος με 34-26 στο πρώτο ματς των ομίλων του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ΑΕΚ βγαλμένη από όνειρο συνέτριψε την Γκρούντφος Ταταμπάνια με 34-26 στο πρώτο ματς των ομίλων για το EHF European League που διεξήχθη στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα!

Η ομαδάρα του Δημήτρη Δημητρούλια όχι απλά πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στην διοργάνωση αλλά με την εμφάνιση της έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου έκαναν με την εμφάνιση της όλη την Ευρώπη να «παραμιλάει» και επιβεβαίωσαν πως μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μόλις δύο ημέρες μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του «Δικεφάλου» έδωσαν την καλύτερη απάντηση σε όσους βιάστηκαν να κρίνουν την εμφάνιση, μέσα στο γήπεδο όπως κάνουν πάντα.

Πρέσινγκ και γκολ

Ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο από την ΑΕΚ που παρουσιάστηκε εξαιρετικά «διαβασμένη» από το πρώτο λεπτό και διατήρησε την συγκέντρωση και το αγωνιστικό της πλάνο σε όλη την διάρκεια των 30 πρώτων λεπτών. Με δύο γρήγορα γκολ του Τζηρά προηγήθηκε με 2-0. Η «Ένωση» διατηρούσε το προβάδισμα της σταθερά με 5-2 και 6-3 αντίστοιχα με τον Τζηρά να έχει πετύχει τα τρία γκολ ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Πλάθα, Μόγια και Μυλωνάς στην συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο Τζηράς με ένα ακόμη τέρμα σημείωσε το 7-4 για την ΑΕΚ η οποία ήταν κίνδυνος -θάνατος στον αιφνιδιασμό. Με πολλά τρεξίματα, συνεχές πρέσινγκ και άμυνα από «ατσάλι» η «Ένωση» είχε περιορίσει την Γκρούντφος που προσπαθούσε να διατηρήσει την επαφή της με το σκορ. Ο Ουγκάλντε με το πρώτο του γκολ έκανε το 11-8 για την ομάδα του ενώ ο Τζηράς και πάλι με το πέμπτο του γκολ ανέβασε την διαφορά σε 13-9. Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γκολ του Λέμος  για το 14-10 ενώ ο Μυλωνάς με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε την διαφορά σε 16-11 για την ΑΕΚ με την Γκρούντφος να μειώνει σε 16-12 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με σπασμένα …φρένα

Εξαιρετική και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ που έδειχνε να παίζει με σπασμένα …φρένα. Με υποδειγματική άμυνα, αιφνιδιασμούς αλλά και εύστοχες επιθέσεις η «Ένωση» προηγήθηκε με 17-12 με την Γκρούντφος να μειώνει προσωρινά με 17-14.

Ακολούθησαν δύο φοβερά γκολ από τον Μόγια ενώ ο Ουγκάλντε ανέβασε κι άλλο την διαφορά σε 20-14. Με έναν φοβερό αιφνιδιασμό ο Τζηράς ανέβασε την διαφορά σε 23-17 ενώ ο Μυλωνάς έφερε για πρώτη φορά την ΑΕΚ στο +10 (27-17). Κάπου εκεί οι Ούγγροι παρέδωσαν τα όπλα με την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» έβαλε στο παιχνίδι και τον Μπριάτκα που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον παίκτη στο ντεμπούτο του να σκοράρει για το 30-21. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά με την ΑΕΚ να σφραγίζει τη νίκη της με 34-26.

ΑΕΚ-Γκρούντφος 34-26

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Ουγκάλντε 3, Πλάθα 3, Μόγια 6, Μπριάτκα 2, Τζηράς 6, Αραμπατζής 3, Λέμος 2, Ηλιόπουλος, Μπεριά 2, Μπετζιλαλί, Μυλωνάς 7, Καλόμοιρος, Νικολαΐδης, Μπουκοβίνας, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου

ΓΚΡΟΥΝΤΦΟΣ ΤΑΤΑΜΠΑΝΙΑ (Μάτιτς): Μόλναρ 1, Τοθ 2, Γιουχάζ 3, Μπάλιντ, Περένι, Χόρνιακ 1, Στόινιτς 2, Μπαρτούζ, Σουνάικο 2, Μπάλογκ 5, Ούρμπαν 2, Αντσίν 3, Ζντόλικ 3, Ούσαλ 1, Φοτάς 1

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X