Κούμαν: «Κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου παίζουμε το μέλλον μας σε αυτό το Champions League»

Κούμαν: «Οι παίκτες μου με στηρίζουν, ο σύλλογος πάλι δεν ξέρω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν στάθηκε στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό Κιέβου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Παίξαμε πέρσι εναντίον τους, όμως τώρα η Ντιναμό είναι καλύτερη. Μπορεί να μας εκπλήξουν. Αύριο παίζουμε το μέλλον μας σε αυτό το Champions League. Πρέπει να νικήσουμε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής των Καταλανών.

«Πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω να σας πω σχετικά με τον στόχο μας, εξαρτάται από τις συνθήκες της ομάδας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε πού μπορούμε ή που δεν μπορούμε να πάμε, έχουμε όμως την απαίτηση να νικήσουμε αύριο. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Με δύο χαμένους αγώνες, πρέπει να νικήσουμε» πρόσθεσε.

Ο Σέρχιο Αγουέρο, με τη σειρά του, τόνισε την ανάγκη της νίκης: «Σαφώς πρέπει να νικήσουμε. Αν δεν νικήσουμε, είμαστε σχεδόν εκτός. Η νίκη την Κυριακή (σ.σ. επί της Βαλένθια) μας έδωσε αυτοπεποίθηση και, με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να κερδίσουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε», είπε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένιωσα καλά, ειδικά επειδή νικήσαμε. Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή από τους φιλάθλους. Τώρα πρέπει στο γήπεδο να ανταποδώσω αυτή την αγάπη» δήλωσε ο «Κουν», ενώ για τον Ανσού Φάτι τόνισε:

«Γύρισε με ενθουσιασμό, είναι νέος και έχει ένα ταλέντο και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που τον έχουμε μαζί μας. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να συνεχίσει να εξελίσσεται. Εμείς οι μεγαλύτεροι είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε. Είναι ένα ταλέντο από εκείνα που δεν βγαίνουν συχνά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X