Γιατί ο Αγουέρο δεν πήρε το «10» στη Μπαρτσελόνα

Αγουέρο για την Μπαρτσελόνα: «Εφτασα μια ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης και δεν ήταν κανείς»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αγουέρο εξήγησε του λόγους που το «10», μετά τη φυγή του Μέσι, κατέληξε στον Ανσου Φάτι και όχι στον ίδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, εκτός από ουσιαστικό κενό στην ομάδα, άφησε και… ορφανό (για λίγο) το νούμερο «10».

Ο πρώτος παίκτης που ήρθε στο μυαλό όλων για να πάρει αυτό το… βαρύ νούμερο, ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο, όμως ο Αργεντινός εξήγησε ότι ο μόνος λόγος που αρνήθηκε τη σχετική πρόταση που του έγινε ήταν επειδή είχε ήδη διαλέξει άλλο νούμερο και ούτως ή άλλως θεωρεί ιδανικότερο γι’ αυτό τον Άνσου Φατί (που εντέλει το πήρε με την έγκριση των αρχηγών).

«Είναι ο αριθμός που φορούσα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών στην Ολλανδία (σ.σ. το «19») και επίσης στην εθνική ομάδα. Ο Λίο είχε το “10” και όταν ο Πικέ και άλλοι άνθρωποι στο κλαμπ μου είπαν να το φορέσω εγώ, είχα ήδη ζητήσει το “19”. Άλλωστε το “10” ταιριάζει περισσότερο στον Ανσού Φατί. Επέστρεψε με ενθουσιασμό, είναι νέος και έχει ταλέντο που πρέπει να προσθέσει σε αυτό που έχουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X