Φοβού τους Γερμανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Φοβού τους Γερμανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλούσιο μεσοβδόμαδο Ευρωπαϊκό κουπόνι, με πάρα πολλές αναμετρήσεις σε κορυφαίο επίπεδο για τις ομάδες, κάτι που για πολλές θα είναι ένα τεστ αντοχής, αφού την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί κανονική δράση.

Εν ολίγοις για δεύτερη φορά φέτος θα δοκιμαστεί το βάθος του ρόστερ σε πολλές ομάδες. Σήμερα θα αναλυθούν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα. Τι είναι η προπληρωμένη κάρτα Paysafe και γιατί είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος κατάθεσης στις στοιχηματικές; Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά.

Τρίτη – Με Χάαλαντ «τρομάζει»

.Paris St. Germain – RB Leipzig: Η πρώτη μας σκέψη κοιτώντας τις αποδόσεις του παιχνιδιού αλλά και το αποτέλεσμα του προηγούμενου Σ/Κ για την Παρί ήταν «η Λειψία δεν είναι Ανζέ». Γυρνάει τα παιχνίδια η Παρί, έχει τρομερή ποιότητα, ακόμα και χωρίς Νειμάρ, Μέσι, όμως η Λειψία είναι αναγκασμένη να παίξει ποδόσφαιρο, να διεκδικήσει πράγματα.

Ανοιχτό παιχνίδι λοιπόν, με το γκολ/γκολ ημιχρόνου να βρίσκεται στο 3,75. Δεν θεωρούμε πως η ομάδα του Μαρς θα πάει σε low τέμπο, δεν είναι το στυλ της.

AFC Ajax – Borussia Dortmund: Χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ είναι μια μέτρια ομάδα, με Χάαλαντ, μεταμορφώνεται. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ, όπου στο τέλος θα χαμογελάσει η Ντόρτμουντ, που έχει αυτό το κάτι, για να παίρνει τα ματς. Αμυντικά πάντως είναι εντελώς ασταθέστατη. Στα θετικά το ότι η Ντόρτμουντ ταξιδεύει στο Άμστερνταμ με το πούλμαν της, απόσταση 2 ωρών και μισής ώρας. Κάτι που δίνει την πολυτέλεια για ξεκούραση. Το διπλό σε συνδυασμό με το γκολ/γκολ προσφέρεται στο 4,33.

Τετάρτη – Ασυγκράτητη η Μπάγερν

SL Benfica – Bayern München: Στο 7,50 ο άσος της Μπενφίκα, σαν να μας λέει ο Μπουκ «δεν θα το αγγίξεις αυτό το ματς». Πολύς κόσμος θα πάει στο διπλό, όμως στα μάτια μου είναι αστείο να ποντάρει κανείς το διπλό σε τέτοια απόδοση, ακόμα και όταν πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία 3 χρόνια. Το μόνο πράγμα που μπορεί να έχει αξία είναι το διπλό με γκολ/γκολ στο 2,62, μια αξιοπρεπής απόδοση, αν σκεφτούμε πως η άμυνα της Μπάγερν έχει τα προβλήματα της.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3 system)  (bet365.gr):

18/10 – 22:00 – Άγιαξ – Ντόρτμουντ : γκολ/γκολ + 2 (4,33) επί 8 μονάδες

18/10 – 22:00 – Παρί – Λειψία : γκολ/γκολ ημιχρόνου (3,75) επί 8 μονάδες

19/10 – 22:00 – Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου: γκολ/γκολ + 2 (2,62) επί 14,64 μονάδες

Στις δυάδες από 4 μονάδες (12)

Στην τριάδα 2 μονάδες

Σύνολο 44,64 μονάδες

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X