Πτήση στα αστέρια για ΑΕΚ: Πρεμιέρα στην Χαλκίδα (19:45, LIVE enwsi.gr) στους ομίλους κόντρα στην Γκρούντφος!

Πτήση στα αστέρια για ΑΕΚ: Πρεμιέρα στην Χαλκίδα (19:45, LIVE enwsi.gr) στους ομίλους κόντρα στην Γκρούντφος!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι αντιμετωπίζοντας την Γκρούντφος Ταταμπάνια (19:45, κλειστό Κανήθου)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην φάση των ομίλων του EHF European League.

Η «Ένωση» υποδέχεται σήμερα στις 19:45 την Γκρούντφος Ταταμπάνια στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα για την 1η αγωνιστική και με τον κόσμο στο πλευρό της θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της φετινής διοργάνωσης αλλά όλοι αντιμετωπίζουν την φετινή συμμετοχή σαν μια μεγάλη πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία για όλους για να καθιερωθούν στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Εισιτήρια του αγώνα θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο ενώ δικαίωμα εισόδου έχουν και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλά και η χρήση της μάσκας. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να δείξουν σήμερα τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στη Χαλκίδα χωρίς απρόοπτα.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Μυλωνά, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου.

Η ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή της ιστορία έχει δώσει 54 αγώνες, μετρώντας 27 νίκες, 4 ισοπαλίες και 23 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η «Ένωση» έχει δώσει 30 αγώνες ως γηπεδούχος, σημειώνοντας 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει 1511 τέρματα (919 τέρματα εντός έδρας) και έχουν δεχθεί 1406 (742 τέρματα εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 163 τέρματα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X