Η ΑΕΚ κόντρα στην Τρεβίζο για την πρώτη νίκη στον όμιλο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα στην Τρεβίζο για την πρώτη νίκη στον όμιλο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη απόστολή για την ΑΕΚ κόντρα στους Ιταλούς

H AEK αντιμετωπίζει την Ιταλική Τρεβίζο (19:30, COSMOTESPORT 4) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Δ Ομίλου του BCL.

Η Ένωση που δεν έχει πολλά περιθώρια, θέλει οπωσδήποτε την νίκη γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την βάλει σε δύσκολα μονοπάτια ως αναφορά την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ πρέπει να καλύψει την γκέλα της Ουγγαρίας, καθώς πρέπει να προστατέψει την έδρα της, αν θέλει να έχει βλέψεις για την πρώτη θέση.

Ο Στέφανος Δέδας θα έχει περιορισμένες λύσεις και πάλι στην περιφέρεια καθώς δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Ανγκόλα και Φλιώνης, με τον Ίαν Χάμερ να κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο μετά την πρώτη συμμετοχή του στην Πάτρα.

Από την άλλη μεριά ο Ιταλός προπονητής Μασιμιλιάνο Μενέτι, δεν έχει προβλήματα και έχει όλο το ρόστερ στην διάθεση του. Την πρώτη αγωνιστική η Τρεβίζο κέρδισε εντός έδρας την Ρίγα και θέλει να κάνει το 2/2 που θα της δώσει προβάδισμα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Θυμίζουμε ότι φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία η θέση στον όμιλο, καθώς ο πρώτος περνάει κατευθείαν στους 16 της διοργάνωσης, ενώ ο δεύτερος και τρίτος παίζουν μια σειρά play-in στις 2 νίκες, με δεύτερους και τρίτους άλλων ομίλων.

Η ΑΕΚ θέλει το κόσμο δίπλα της σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση για να την σπρώξει στην νίκη που θα ομαλοποιήσει την κατάσταση και θα της δώσει χρόνο ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Ο κόσμος μπορεί να αγοράζει εισιτήρια για το σημερινό ματς μόνο ηλεκτρονικά σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με Τρεβίζο (Nutribullet Treviso), η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (19/10, 19:30) στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε «ticketmaster.gr» για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X