Νικολαΐδης για Μάνταλο: «Εγώ στη θέση του θα έφευγα από την ΑΕΚ, τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι είναι καλός;» (VIDEO)

Νικολαΐδης για Μάνταλο: «Εγώ στη θέση του θα έφευγα από την ΑΕΚ, τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι είναι καλός;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την κριτική που δέχεται ο Πέτρος Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του για την κριτική που έχει δεχτεί ο Πέτρος Μάνταλος στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC».

Ο παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της Ενωσης αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται ο αρχηγός της ΑΕΚ, τονίζοντας πως αν ήταν στη θέση του θα έφευγε.

Ο Νικολαΐδης για τον Μάνταλο

Οσα είπε ο Νικολαΐδης για τον αρχηγό της ΑΕΚ

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Μάνταλος δεν παίζει, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να ενώνει την άμυνα με την επίθεση σαν τον Μάνταλο. Είναι εξωπραγματικό, θαρρείς δεν ξέρει κανείς μπάλα και ξέρουν όλοι εκτός από τους προπονητές. Μοιραία αυτό μπορεί να τον επηρεάζει και ψυχολογικά. Τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι είναι καλός. Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ. Παρόμοια ιστορία με τον Πέλκα, που έφυγε και πήρε λίγο… αέρα. Για κάποιο λόγο όταν χάνουμε φταίει ο Μάνταλος. Η ΑΕΚ θα το… βρει με Τσούμπερ, Μάνταλο, Γκαρσία και Αραούχο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X