Λυμπερόπουλος: «Μου αρέσει η φιλοσοφία του Γιαννίκη, με τύχη και στήριξη θα πετύχει στην ΑΕΚ»

Η επιστροφή «Λύμπε» στα χέρια σας
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος για το νέο προπονητή της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο παρουσιάστηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και άλλοτε τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ιδιαίτερα θετική άποψη για τον 41χρονο προπονητή.

Ο Λυμπερόπουλος για Γιαννίκη

Αναλυτικά όσα είπε ο Λυμπερόπουλος στην «Live Sport»

«Η νέα ΑΕΚ δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα. Τώρα δημιουργείται. Και έχω πολύ θετική εικόνα για την ομάδα. Όπως πολύ θετική άποψη έχω και για το νέο προπονητή και την φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα χρειάζεται στήριξη και υπομονή ο κύριος Γιαννίκης. Αλλά επειδή τον έχω παρακολουθήσει καλά από την προηγούμενη σεζόν του στα Γιάννενα, πιστεύω πως θα πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Αρκεί να στηριχθεί και να είναι και λίγο τυχερός», ανέφερε.

«Μου αρέσει η φιλοσοφία του. Πλέον το ποδόσφαιρο είναι ολοκληρωτικό. Μία ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ένα ποδόσφαιρο που να ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Αυτή την φιλοσοφία νομίζω πως την έχει ο κύριος Γιαννίκης και θα προσπαθήσει να την περάσει στους ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα έχει και το υλικό για να αντεπεξέλθει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Θεωρώ πως θα είναι πιστός στο πλάνο του, αυτό μου βγάζει εμένα. Θα κάνει αυτό που πιστεύει, θα βάζει να παίζουν οι καταλληλότεροι που θεωρεί και ευελπιστώ και εύχομαι να τα πάει καλά», πρόσθεσε.

Όσο για το αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα; «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Φαίνεται πάντως ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλό, ανεβαίνει το προϊόν. Η ΑΕΚ έχει το υλικό για να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι να είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X