Η απορία του προέδρου της Τράμπζονσπορ και η απάντηση Μπακασέτα

Η απορία του προέδρου της Τράμπζονσπορ και η απάντηση Μπακασέτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Τουρκία συζητείται ο τρόπος που ο Μπακασέτας σημείωσε το πρώτο του γκολ κόντρα στη Φενέρ.
Ο Τάσος Μπακασέτας γνωρίζει glory days στην Τραπεζούντα. Αποθεώνεται από τον Τύπο, από συμπαίκτες, προπονητή, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, Αχμέτ Αγκάογλου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας των «μπορντομαβιλέρ» με το τέλος του ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (3-1) κατέβηκε στα αποδυτήρια. Συνεχάρη τους παίκτες της Τράμπζονσπορ για το σπουδαίο αποτέλεσμα επί της «Σαρί Λασιβέρτ» και στη συνέχεια είχε τετ τετ με τον Μπακασέτα.

Ρώτησε τον «Μπάκα» πώς κατάφερε στο 1-1 να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, παρότι υπήρχε αντίπαλός ποδοσφαιριστής ξαπλωμένος πίσω από το τείχος.

«Μπράβο για το γκολ που πέτυχες, πραγματικά απορώ πώς τα κατάφερες ενώ ήταν ο παίκτης της Φενέρ στο έδαφος», είπε ο πρόεδρος της Τράμπζον στον Έλληνα άσο με τον «Μπάκα» να απαντά: «Πίστευα ότι θα ήταν πιο σωστό να το εκτελέσω χαμηλά παρά ψηλά και μπήκε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X