Μπακασέτας: Μία πρωταθλήτρια στα πόδια του - Ποια ομάδα τον θέλει σαν... τρελή

Μπακασέτας: Μία πρωταθλήτρια στα πόδια του - Ποια ομάδα τον θέλει σαν... τρελή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει «πράγματα και θαύματα» στην Τουρκία με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Το όνομά του ακούγεται έντονα στη μεταγραφική αγορά και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία δεν θα αργήσει να φθάσει πρόταση στα γραφεία των «μπορντομαβιλέρ» από πιο προηγμένη ποδοσφαιρική χώρα.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι το δημοσίευμα της Hurriyet που αναφέρει πως στο παιχνίδι Μπακαστέτα δεν αποκλείεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θέλει να ενισχυθεί στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της και κοιτά την περίπτωση του Έλληνα άσου για τον οποίο σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ είχε ενδιαφερθεί και όταν ο «Μπάκα» αγωνιζόταν στην Αλάνιασπορ.

Έτσι η Σπόρτινγκ δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον παίκτη. Ο Μπακασέτας έχει υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών (έως και το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή), περνάει πολύ καλά στην ομάδα του, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως η Τραμπζονσπόρ έχει βάλει ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Να σημειωθεί πως η Αλάνιασπορ έχει 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, ποσοστό όμως που ενεργοποιείται μόνο αν ενδεχόμενη μεταγραφή ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί επίσης πως οι αποδοχές του παίκτη κυμαίνεται στο 1,25 εκατ. ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X