Παπαϊωάννου: «Περίεργο παιχνίδι και σφυρίγματα, υπάρχει σκεπτικισμός»

Παπαϊωάννου: «Περίεργο παιχνίδι και σφυρίγματα, υπάρχει σκεπτικισμός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την εξέλιξη της αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος» αλλά όπως τόνισε δεν ευθύνεται η απόδοση των Φθιωτών γι’ αυτό, αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Είναι ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό, καταλυτική η φάση της αποβολής. Νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί η φάση. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Περίεργο το παιχνίδι και τα σφυρίγματα του. Ελπίζω ο ιθύνοντες να δουν το παιχνίδι. Δώσανε αυτό που μπορούσαν τα παιδιά, δέκα εναντίον έντεκα δύσκολο.

Υπάρχει σκεπτικισμός και δεν μιλάω μόνο για τη δική μου την ομάδα. Κάτι δεν πάει καλά. Να προσέχουν οι υπεύθυνοι τα παιχνίδια και τις φάσεις. Εμείς βάζουμε τα χρήματα μας, ζητάμε καλύτερη διαχείριση και από πλευράς διαιτητών. Υπάρχει δυσαρέσκεια αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X