Οπαδοί της Φενέρ στο Twitter: «Πώς θα "απαγάγουμε" τον Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ;»

Οπαδοί της Φενέρ στο Twitter: «Πώς θα "απαγάγουμε" τον Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εμφάνιση του Τάσου Μπακασέτα στο ντέρμπι με τη Φενέρ και τα δύο γκολ του πυροδότησε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των «καναρινιών» που «έβραζαν» για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν πήρε τον παίκτη από την Αλάνιασπορ.

Τα social media κατακλύστηκαν από σχόλια φίλων της Φενέρ που αποθέωναν τον Έλληνα άσο και «έκραζαν» τη διοίκηση της «Σαρί Λασιβέρτ». «Τα έχει όλα αυτός ο άνθρωπος, πώς καταφέραμε και τον χάσαμε», «Μας έλειψε πολύ ο Μπακασέρας, έπρεπε πέρσι να δώσουμε περισσότερα για να τον πάρουμε», «Χάσαμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή μπροστά στα μάτια μας» ήταν μερικά από τα posts των φίλων των «καναρινιών» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο ένα από τα πλέον επικά σχόλια είναι αυτό που γράφουν πολλοί οργανωμένοι φίλοι της Φενέρ για το «πώς θα μπορέσουμε να οργανώσουμε την “απαγωγή” Μπακασέτα για να τον φέρουμε στη Φενέρ».

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο Ερόλ Μπουλούτ που ήταν προπονητής στη Φενέρμπαχτσε και ήθελε τον παίκτη. «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ, αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε με την ομάδα. Ο Μπακασέτας ήταν η πρώτη μου επιλογή για τη μεταγραφή», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X