Παπασταμάτης: «Να καταστήσουμε την ΑΕΚ μια σταθερή ευρωπαϊκή δύναμη»

Παπασταμάτης: «Να καταστήσουμε την ΑΕΚ μια σταθερή ευρωπαϊκή δύναμη»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή πορεία που ξεκινάει αύριο κόντρα στην Ταταμπάνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για την φετινή παρουσία της ΑΕΚ στους ομίλους του EHF European League έστειλε ο ισχυρός άντρας της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Μιλώντας στο επίσημο match programme του αυριανού αγώνα με την Γκρούντφος Ταταμπάνια ο κ. Παπασταμάτης σχολίασε: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που ο ένδοξος σύλλογος μας θα συμμετάσχει στην φάση των ομίλων του EHF European League. Με αυτή μας την συμμετοχή επιβεβαιώνουμε την εδραίωση της αγαπημένης μας ομάδας στην ελίτ του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Ένα άθλημα που ολοένα και μεγαλώνει ανά την Ευρώπη και που στην ΑΕΚ αισθανθήκαμε την υποχρέωση να ακολουθήσουμε αυτή την εξέλιξη. Προερχόμενοι από την κατάκτηση του EHF European Cup αλλά και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στη χώρα μας η αλήθεια είναι ότι όχι απλά δεν εφησυχάζουμε αλλά νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη δίψα για να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ και να την καταστήσουμε ως μια σταθερή ευρωπαϊκή δύναμη στον χάρτη του χάντμπολ. Φέτος θα έχουμε την χαρά να έχουμε δίπλα μας σε μόνιμη βάση το διαχρονικά μεγαλύτερο στήριγμα της ΑΕΚ που δεν είναι άλλο από τους φιλάθλους.

Είμαστε σίγουροι πως η παρουσία των οπαδών μας θα δώσει στην ομάδα μας όπως έγινε και στον τελικό του EHF Cup, μια επιπλέον δυναμική ώστε να αποδείξουμε ότι είμαστε πανάξια σε αυτή την σπουδαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στην ΑΕΚ νιώθουμε τιμή που θα συμπορευτούμε μαζί με ιστορικές και μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα μέλη της διοργάνωσης, σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους φιλάθλους μας. Όλοι μαζί να απολαύσουμε τις μεγάλες στιγμές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X