Ο Βαρούχας βγάζει στη σέντρα Παπαδόπουλο-Νικολαΐδη: «Δεν νοείται να μην δουν το πέναλτι στον Αμραμπατ»

Ο Βαρούχας βγάζει στη σέντρα Παπαδόπουλο-Νικολαΐδη: «Δεν νοείται να μην δουν το πέναλτι στον Αμραμπατ»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Βαρούχας εκθέτει τους διαιτητές της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους διαιτητές του ΑΕΚ-Ατρόμητος έβγαλε στη σέντρα ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Παπαδόπουλος και Νικολαΐδης έκλεισαν τα μάτια στο μαρκάρισμα του Γκαλβάο πάνω στον Αμραμπατ και χρειάστηκε η παρέμβαση VAR για να δοθεί το πέναλτι.

Σε αυτή τη φάση στάθηκε και ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ ΦΜ καθώς είπε ότι «δεν νοείται ο διαιτητής να μην το δει και να περιμένει το VAR».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για το ΑΕΚ-Ατρόμητος: «Στο 18’ ζητά ο Ατρόμητος πέναλτι. Είναι εκτός περιοχής όμως και δεν υπάρχει καν φάουλ. Στο 28’ ο Κουλούρης μπαίνει στην περιοχή και ο Ρότα τον μαρκάρει. Είναι πολύ δύσκολη φάση. Ο παίκτης της ΑΕΚ κάνει επαφή με την μπάλα, η μπάλα βρίσκει το πόδι του Κουλούρη κι εκείνος πέφτει στο έδαφος. Άρα είναι καθαρή η φάση. Στο 74’ ήταν καθαρό το πέναλτι στον Άμραμπατ και δεν νοείται ο διαιτητής να μην το δει και να περιμένει το VAR. Επίσης δεν νοείται να μην δει ο ίδιος ότι έπρεπε να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X