ΑΕΚ: 13 γκολ και 2η καλύτερη επίθεση της Super League (VIDEO)

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Ο Γκαρσία έφτιαξε το γκολ, ο Αραούχο το έβαλε για το 1-0 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ φέτος παίρνει θετικό πρόσημο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει 13 γκολ σε 6 ματς, στην Super League.

Με τα 13 γκολ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την 2η καλύτερη επίθεση της Super League, πίσω από τον Βόλο που έχει σκοράρει 15 γκολ.

Μάλιστα η Ενωση έχει και πολυφωνία στην επίθεση, καθώς έχουν σκοράρει 7 διαφορετικοί παίκτες στο πρωτάθλημα. Ετσι η ΑΕΚ γίνεται η ομάδα με τους περισσότερους διαφορετικούς σκόρερ στην Super League.

Η… ταρίφα των τριών γκολ με δύο εξαιρέσεις

Η ΑΕΚ φέτος έχει σκοράρει τρία γκολ στα 4 από τα 6 παιχνίδια της.

Αρχικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό, ενώ η συνέχεια ήταν ανάλογη και στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ, όμως εκεί μίλησε ο… Φωτιάς, με την Ενωση να ισοφαρίζεται στο τέλος.

Τα… όπλα της ΑΕΚ σίγησαν για 2 αναμετρήσεις με Λαμία (1-0) και ΠΑΟΚ (η μοναδική ήττα μέχρι στιγμής με 2-0). Ομως επανήλθαν σε Αγρίνιο και ΟΑΚΑ, για να θυμίσουν σε όλους πως… ΑΕΚ σημαίνει επίθεση.

2,16 γκολ ανά ματς και 7 διαφορετικοί σκόρερ

Η ΑΕΚ όπως αναφέραμε και προηγουμένως έχει σκοράρει 13γκολ σε 6 ματς στη Super League, κάτι που σημαίνει πως σκοράρει περίπου 2,16 ανά ματς.

Μάλιστα αυτά τα 13γκολ τα έχουν πετύχει 7διαφορετικοί σκόρερ. Το κουπί το «τραβάει» ο Στίβεν Τσούμπερ που έχει 4 γκολ και είναι ο 3ος σκόρερ της Super League, ενώ εκτός απ’ αυτόν έχουν σκοράρει και οι: Αραούχο, Βράνιες, Λιβάι Γκαρσία, Αμραμπατ, Ανσαριφάρντ και Λε Ταλέκ.

Τα… κενά διαστήματα που έχουν φέρει τα 6 γκολ παθητικό

Ενα γκολ ανά παιχνίδι δέχεται στατιστικά η Ενωση, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα κενά διαστήματα που έχει η ομάδα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Αυτά φανερώθηκαν σε όλα τα παιχνίδια και η Ενωση τα πλήρωσε, αφ’ ενός στην Κρήτη, όπου ήρθε ισόπαλη με 3-3 με τον ΟΦΗ και στη Θεσσαλονίκη, που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Τι έχουν κάνει την ίδια περίοδο οι αντίπαλοι της ΑΕΚ

Η μοναδική ομάδα που έχει αυτή τη στιγμή περισσότερα γκολ ενεργητικό, είναι ο Βόλος, ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αμπασκάλ, έχει βρει δίχτυα 15 φορές, όμως έχει φανερώσει σημαντικά προβλήματα στο 1/3 του γηπέδου, όπου δέχεται εύκολα γκολ. Αυτό φανερώνεται από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όπου δέχθηκε 4 γκολ και στα δύο ματς. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από τη Μαγνησία έχει σκοράρει 15 φορές, με 8 διαφορετικούς σκόρερ και… βασικό όπλο τον Φαν Βέερτ, ο οποίος έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει δεχθεί 12 τέρματα.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει να ζορίζεται πολύ μέχρι στιγμής και έχει τη χειρότερη επιθετική επίδοση από τις πρώτες 5 ομάδες, με 10 γκολ ενεργητικό. Ομως έχει και την καλύτερη άμυνα, με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Ο ΠΑΟΚ, από τη άλλη επιθετικά βρίσκεται σε καλά επίπεδα για τα δικά του στάνταρ, όμως η άμυνά του είναι αυτή που τον έχει προδώσει μέχρι στιγμής.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει βρει δίχτυα 12 φορές και έχει δεχθεί 7 τέρματα. Μάλιστα, αυτά τα 7 γκολ μπορούν να θεωρηθούν λίγα, από τη στιγμή που σε Αγρίνιο και Τρίπολη, Πασχαλάκης και… τύχη έβγαλα αλώβητο τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, η αμυντική γύμνια των «Δικέφαλου του Βορρά» δεν άργησε να φανερωθεί, με τα 4 γκολ που δέχθηκε από το Βόλο να μιλούν από μόνα τους.

Τέλος ο… διπρόσωπος Παναθηναϊκός, στη Λεωφόρο κάνει «πλάκα» και εκτός έδρας δυσκολεύεται να κάνει ακόμη και τελική στην εστία.

Εχει σημειώσει μέχρι στιγμής 13 γκολ (όλα στη Λεωφόρο) και έχει δεχθεί 4 και έχει τον καλύτερο συντελεστή στο πρωτάθλημα, παρ’ όλο που βρίσκεται στην 5η θέση.

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στη Super League






ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X