Κούμαν: «Κέρδισα δύο μέρες ηρεμίας»

Κούμαν: «Τον τελευταίο μήνα δεν νιώθω εμπιστοσύνη από την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν μετά τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια με 3-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαραίτητη ήταν η χθεσινή νίκη για τη Μπαρτσελόνα, έτσι ώστε ηρεμήσουν ως οργανισμός οι «Μπλαουγκράνα», σύμφωνα με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός ίσως να μην είναι απόλυτα ασφαλής στον πάγκο, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα συγκριτικά με το περασμένο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν:

«Υπάρχουν όμορφα πράγματα στο ποδόσφαιρο και πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Έχω δύο μέρες ηρεμίας μπροστά μου μέχρι το επόμενο παιχνίδι και θέλω να τις εκμεταλλευτώ», τόνισε ο Κούμαν επισημαίνοντας πως «… θα πρέπει και την Τετάρτη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας.

Το γεγονός ότι ο Φάτι αντικαταστάθηκε μετά από μία ώρα αγώνα, ήταν προγραμματισμένο και το είχαμε συζητήσει. Ηταν η πρώτη του φορά ως βασικός και είχαμε συμφωνήσει με τους γιατρούς ότι θα έπαιζε για μια ώρα. Δεν θέλω να τον υπερφορτώσω πριν από μια τόσο σημαντική εβδομάδα. Πάντα λέμε ότι μας λείπουν παίκτες σαν αυτόν, που μπορούν να κάνουν την διαφορά και που έχουν τις ιδιότητες στο ένας εναντίον ενός. Παίκτες σαν αυτόν ή όπως ο Αγουέρο, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά. Ηταν μια αλλαγή που δεν ήθελα να κάνω, αλλά έπρεπε να γίνει. Ο Ανσού και ο Ντεπάι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Έχουν αποδείξει ότι έχουν καλή σύνδεση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X