Κοιτάζει την αγορά η ΑΕΚ - Σκέψεις για ενίσχυση στην περιφέρεια

Κοιτάζει την αγορά η ΑΕΚ - Σκέψεις για ενίσχυση στην περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν τα μάτια τους ανοικτά για παίκτες

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει άσχημα στην σεζόν και υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα.

Η εμφάνιση στην Πάτρα και κυρίως η κακή εικόνα της ομάδας βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Ένωσης. Βέβαια αυτή την στιγμή λείπουνε δύο παίκτες που είναι σημαντικοί στο ροτέισον, όπως ο Ανγκόλα και ο Φλιώνης αλλά η αλήθεια είναι ότι το ροτέισον είναι αρκετά μικρό. Ειδικά όταν παίκτες όπως ο Μπόγρης φαίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν αυτήν την στιγμή.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Αντώνη Κόνιαρη, αλλά ο νεαρός γκαρντ θα μπορεί να παίξει σε ένα μήνα από τώρα. Με την απόκτηση του Ίαν Χάμερ, η ομάδα έκλεισε την εξάδα των ξένων της στο πρωτάθλημα και θα γίνει κίνηση για έναν σουτέρ ως έβδομο ξένο, μόνο εφόσον προκριθεί στον επόμενο γύρο του BCL. Η λογική πίσω από αυτήν την απόφαση είναι ότι σε αυτόν τον γύρο των ομίλων, τα ματς διεξάγονται κάθε 15 μέρες και όχι κάθε εβδομάδα, οπότε δεν μπορεί να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα αγωνίζεται ανά 2 εβδομάδες, σε αντίθεση με τον επόμενο γύρο, που έχει συνεχόμενα παιχνίδια. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να αλλάξει αυτό, είναι αν βρεθεί κάποια σούπερ ευκαιρία στην αγορά, που θα κάνει την ΑΕΚ να ενεργήσει άμεσα.

Παρόλα αυτά, η Ένωση έχει τα μάτια της ανοικτά για κάποιον Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στην Basket League και μπορεί να αποδεσμευτεί από την ομάδα του. Η περιφέρεια της ΑΕΚ χρειάζεται έναν παίκτη που να είναι καλός σουτέρ και να παίζει μακριά από την μπάλα, ώστε να έχει μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις, χωρίς όμως να είναι κάτι δεδομένο αυτήν την στιγμή. Αυτό που προέχει είναι να γυρίζουν οι απόντες για να μπορέσει η ομάδα να παίξει πλήρης και στην συνέχεια να δει τι χρειάζεται ακόμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X