ΑΕΚ-Ατρόμητος: Απόλυτη εμπιστοσύνη του Γιαννίκη, στον δικό του τρόπο

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο το ντεμπούτο του Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως ήδη από την απόφαση με το… καλημέρα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, να καταργήσει την διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο παραμονή των εντός έδρας αγώνων, ο Αργύρης Γιαννίκης είχε δείξει πως στον δικό του τρόπο δουλειάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ως εκ τούτου θέλει να το επιβάλλει από την πρώτη στιγμή. Αυτό φάνηκε ακόμα πιο ξεκάθαρα και στο ντεμπούτο του στον πάγκο.

Ο «Γερμανός» διατήρησε μεν το σύστημα 4-2-3-1 του προκατόχου του, όμως έκανε συνολικά τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα. Και έδωσε και τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ, τόσο στον Μήτογλου, όσο και στον Ρότα. Αυτό ήταν κάτι που προέκυψε μέσα από την εικόνα που ο Γιαννίκης είδε στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Και από τους δυο ποδοσφαιριστές. Όπως και απότοκο των δεδομένων που είχε στα χαφ, ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου διδύμου και το ίδιο και η απόφαση να μην ξεκινήσει τον Άμραμπατ στην ενδεκάδα.

Το 4-2-3-1 που εφάρμοσε στο ματς, το είχε δουλέψει πολύ με τους παίκτες του ακόμα και σε θεωρία, με σχετική ανάλυση. Και είδε κάποια στοιχεία που είχε ζητήσει όπως το πρέσινγκ ή όπως την γρήγορη ανάπτυξη από τα άκρα. Αυτή δηλαδή που έφερε και το πρώτο γκολ με σκόρερ τον Αραούχο. Με τον Γιαννίκη να το πανηγυρίζει, αλλά περισσότερο να αποδίδει τα εύσημα «δείχνοντας», στον Λιβάι που έκανε την προσπάθεια από δεξιά και την ασίστ.

Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν σταματούσε να δίνει οδηγίες αλλά και να επιβραβεύει και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του με χειροκροτήματα. Μιλούσε συνεχώς και με τον Λετιέρι, που είναι ο πρώτος βοηθός του και με τον Παναγιωτάρα. Ενώ με τον διαιτητή δεν ασχολήθηκε καθόλου, ακόμα και στην φάση του πεντακάθαρου πέναλτι στο οποίο αρχικά έκλεισε ο Παπαδόπουλος τα μάτια.

Σε μεγάλο βαθμό το πλάνο που είχε δουλέψει του βγήκε. Ενώ ακόμα περισσότερο του «βγήκε» η διαχείριση του ματς που έκανε από τον πάγκο. Στην κατάλληλη στιγμή έριξε τον Άμραμπατ στο ματς και ολόκληρη η ΑΕΚ πάτησε «γκάζι», ενώ επίσης την κατάλληλη στιγμή, έκανε και το φρεσκάρισμα στα χαφ του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X