ΑΕΚ-Ατρόμητος: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Πολύ σταθερός όσες φορές χρειάστηκε. Δεν έκανε τις πολύ καλές αποκρούσεις, όπως έκανε στο Αγρίνιο. Όμως όλες τις φάσεις που είχε να διαχειριστεί, τις διαχειρίστηκε πολύ σωστά και χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε ντεμπούτο με την ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν πατούσε στην αρχή πολύ καλά. Όμως είχε ενθουσιασμό. Και μ’ αυτό τον ενθουσιασμό του και έβγαλε κάποιες καλές άμυνες αλλά και κάποια καλά ανεβάσματα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε δυνάμεις και έκανε πολλές κούρσες από την πλευρά του. Αλλά έκανε και τα λάθη του.

Όγκνιεν Βράνιες: Πολύ καλό ματς από τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό. Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και μάλιστα δυο φορές, έστω και αν μέτρησε η μια. Το γκολ που μέτρησε ήρθε από κεφαλιά δυναμίτη μετά από κόρνερ. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με ελάχιστες εξαιρέσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σταθερός και με σωστές αντιδράσεις.


Γεράσιμος Μήτογλου: Ήταν ο δεύτερος μετά τον Ρότα που έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα σε ματς πρωταθλήματος και έκανε πολύ καλό ματς. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ήταν εξαιρετικός και σχεδόν αψεγάδιαστος, τηρούμενων των δεδομένων του πρώτου παιχνιδιού. Έπαιρνε σωστές θέσεις, ενώ είχε και σωστές αντιδράσεις. Με την μπάλα στα πόδια του, πιθανότατα λόγω και του άγχους, ήταν επιπόλαιους με λάθη.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Δεν έκανε τόσο καλό παιχνίδι, όσο στο Αγρίνιο. Όμως και πάλι, ήταν πολύ θετικός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε κούρσες από την πλευρά του και είχε συνεργασίες με τον Τσούμπερ. Ενώ έδωσε και πολλές μάχες στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στο δεύτερο ημίχρονο, επιθετικά βοήθησε μόνο στο ξεκίνημα.

Αντρέ Σιμόες: Έχει αρχίσει πλέον και βρίσκει ξανά και τον ρυθμό του και τα γερά του πατήματα στο γήπεδο. Πολλή δουλειά και κυρίως αθόρυβη στο παιχνίδι της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Κάλυψε πολλούς χώρους και στο ανασταλτικό κομμάτι ειδικά, προσέφερε πολύ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο Πολωνός χαφ έτρεξε πολύ και «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Όμως με την μπάλα στα πόδια του, έκανε αρκετά λάθη και δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με εξαίρεση το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.


Ντάρκο Γέβτιτς: Είχε διάθεση, ήταν κινητικός, ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του. Όμως του έλειψε η ουσία στο παιχνίδι του. Και τα περισσότερα απ’ όσα επιχείρησε, δεν του βγήκαν. Έφυγε νωρίς από το ματς λόγω τραυματισμού.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο Ελβετός ξεκίνησε το ματς με κέφι και διάθεση και πήρε κάποιες προσπάθειες. Όσο περνούσε η ώρα παρόλα αυτά, του έβγαινε η κόπωση από τα παιχνίδια και από τα ταξίδια με την εθνική του ομάδα. Βρήκε δίχτυα, έστω και με διπλή προσπάθεια από το πέναλτι. Ενώ το γεγονός πως ήταν κουρασμένος, φάνηκε από δυο άσχημα τελειώματα που είχε στο φινάλε του παιχνιδιού.

Λιβάι Γκαρσία: Πήρε προσπάθειες από την πλευρά του. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σε μια απ’ αυτές, άφησε σχεδόν έναν μέτρο πίσω του τον αντίπαλο του και έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Αραούχο. Γενικώς είχε διάθεση, μπήκε σε φάσεις, αλλά όλες τις υπόλοιπες εκτός αυτής της ασίστ, δεν είχε καλή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

Σέρχιο Αραούχο: Όταν υπάρχει αυτός στο γήπεδο, όλα είναι πιο εύκολα και πιο απλά. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με άψογο τελείωμα όταν η ΑΕΚ είχε ανάγκη να βρει το γκολ. Γενικώς όμως δούλεψε πολύ στο ματς, μπήκε σε φάσεις, ενώ πρέσαρε και «σκυλίσια» χαμηλά στην άμυνα του Ατρομήτου χαλώντας επιθέσεις και δίνοντας δεύτερες μπάλες.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε αλλαγή στην θέση του τραυματία Γέβτιτς. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο ίδιος είχε δυο φάσεις στις οποίες εκτέλεσε και αστόχησε. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Βράνιες. Ενώ γενικώς ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας.


Νορντίν Άμραμπατ: Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, η ΑΕΚ πάτησε «γκάζι» και εξαφανίστηκε. Ματσάρα έκανε ο Μαροκινός. Κέρδισε με τρομερή προσπάθεια το πέναλτι, από το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-0. Έδωσε μια σέντρα πάρε – βάλε, όταν αστόχησε εξ επαφής ο Τσούμπερ και γενικώς έδωσε στην επίθεση της ΑΕΚ ταχύτητα και εμπνεύσεις και ποιότητα.

Ντάμιαν Λε Ταλέκ: Μπήκε αλλαγή στην θέση του Σιμάνσκι και βοήθησε περισσότερο από τον Πολωνό, στο κομμάτι του συμμαζέματος του παιχνιδιού και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Γέβγεν Σάκχοφ: Μια από τις δυο τελευταίες κινήσεις του Γιαννίκη από τον πάγκο. Μπηκε στο φινάλε του παιχνιδιού, δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ο έτερος στην τελευταία κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο. Μπήκε ορεξάτος, εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της ΑΕΚ, πρόλαβε να μπει σε δυο φάσεις, όχι και να σκοράρει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X