Σόλσκιερ: «Το τελευταίο διάστημα έχουμε χάσει αρκετούς πόντους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε»

Σόλσκιερ: «Μπορούμε να νικήσουμε μέσα στη Βαρκελώνη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σόλσκιερ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ στο «King Power Stadium» από τη Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη της ήττα μετά από 29 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, υποχρεώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόλσκιερ προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, από τη στιγμή που τα τέρματα των «Αλεπούδων» προήλθαν από φθηνά λάθη των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σόλσκιερ:

Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε σε περίοδο φόρμας, έχουμε χάσει αρκετούς πόντους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε. Ίσως πρέπει να κάνουμε αλλαγές, μήπως χρειαζόμαστε περισσότερα πόδια εδώ; Τι χρειαζόμαστε;

Εγώ διαλέγω την ομάδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν έδειξε αντίδραση και σηκώνω το χέρι μου εάν δεν λειτούργησε κάτι. Εάν δεχόμαστε τέσσερα γκολ, πιθανότατα πήρα κακή απόφαση.

Οταν κοιτάς την εικόνα του αγώνα, βλέπεις πως ήταν φθηνά τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε. Με τον τρόπο που παίξαμε, δεν αξίζαμε να συνεχίσουμε το αήττητο εκτός έδρας σερί μας.

Έχω πολλούς καλούς παίκτες, τον Φρεντ, τον Έντινσον Καβάνι, που μας έλειπαν. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες για την ομάδα, είνα παίκτες τοπ επιπέδου αλλά δεν είχαμε καλή απόδοση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X