Τούχελ: «Στα τελευταία 20 λεπτά μοιάζαμε σαν να έχουμε έναν παίκτη λιγότερο»

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τόμας Τούχελ μετά την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μπρέντφορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπέφερε, στα 20 τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Μπρέντφορντ η Τσέλσι, ωστόσο, άντεξε και έφυγε με το διπλό, έχοντας και τη τύχη με το μέρος της, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, όπως παραδέχτηκε και ο Τόμας Τούχελ.

Σημειώνεται πως η Μπρέντφορντ ολοκλήρωσε το ματς με 16 τελικές προσπάθειες, έναντι 5 της Τσέλσι.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Γερμανός προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τόμας Τούχελ, τόνισε:

«Ήμασταν πολύ δυνατοί για 70 λεπτά και πολύ τυχεροί στα τελευταία 20 που δραπετεύσαμε με τη νίκη. Στα τελευταία 20 λεπτά, το ματς έγινε ξαφνικά αναμέτρηση του League Cup και μοιάζαμε σαν να έχουμε έναν παίκτη λιγότερο από αυτούς. Απόλυτος σεβασμός στην Μπρέντφορντ.

Απόψε (σ.σ. χθες) χρειαστήκαμε λίγη τύχη αλλά γενικά είμαι χαρούμενος με την ενέργεια που βγάλαμε, μπορώ να μας το αναγνωρίσω.

Εμπιστευόμαστε τα παιδιά που είναι μαζί μας και αν δεν παίζεις, δεν θα αποκτήσεις εμπειρίες. Όταν αντιμετωπίζεις καλές ομάδες θέλεις να παίζεις μαζί τους μετά απο διακοπή για ματς εθνικών ομάδων ή στην αρχή της σεζόν, για αυτό είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα που φέραμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X