Οπαδοί της Νιουκάστλ με λευκές κελεμπίες και μαντήλα πριν το ματς με την Τότεναμ (ΦΩΤΟ)

Οπαδοί της Νιουκάστλ με λευκές κελεμπίες και μαντήλα πριν το ματς με την Τότεναμ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενθουσιασμένοι είναι οι οπαδοί της Νιουκάστλ από την αγορά της ομάδας τους από τους Αραβες και μερικοί από αυτούς έβαλαν μέχρι και λευκές κελεμπίες και μαντήλα για να το γιορτάσουν.

Μετά από 14 χρόνια, η Νιούκαστλ άλλαξε σελίδα, καθώς πέρασε κι επίσημα στα χέρια των Σαουδαράβων επενδυτών, με την εξαγορά ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ να εγκρίνεται από την Premier League.

Σήμερα (17/10) στις 18:30 υποδέχεται την Τότεναμ (17/10, 18:30) για την 8η αγωνιστική της Premier League, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», το οποίο θα είναι κατάμεστο, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων εξαφάνισαν τα εισιτήρια από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας τους.

Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η ομάδα τους μπαίνει πλέον σε νέα εποχή, που αποφάσισαν να φορέσουν λευκές κελεμπίες και μαντήλες στο κεφάλι τους και να παρευρεθούν στο γήπεδο της Νιουκάστλ, αρκετές ώρες πριν τη σέντρα με τα «σπιρούνια».

Gazzetta

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X