Τσοχατζή: «Μας είχε λείψει πολύ ο κόσμος μας»

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η πασαδόρος της ΑΕΚ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Μαρίνα Τσοχατζή μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ μίλησε στο aek.gr.

Παρά το θέμα υγείας που την ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, η πασαδόρος της ΑΕΚ μπήκε κατευθείαν στα …βαθιά μετά τον τραυματισμό της Βεργίδου και υπερέβαλλε εαυτόν όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε για την επικράτηση της «Ένωσης»:

«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα διότι τραυματίστηκαν οι συναθλήτριές μας, η Βεργίδου και η Διώτη. Συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο από τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με τους τραυματισμούς. Ήμασταν συγκεντρωμένες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Με πολλή προπόνηση και πίστη στον εαυτό μας, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον κόσμο μας. Αυτή η αίσθηση μας είχε λείψει πολύ. Τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμή μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X