Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα φιλικά έδειξε βελτίωση στο σουτ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα φιλικά έδειξε βελτίωση στο σουτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά ποτέ. Θέλει κι άλλες διακρίσεις και να συνεχίσει να βελτιώνεται σε τομείς που υστερούσε. Αν κρίνουμε από το έστω και πολύ μικρό δείγμα στα φιλικά προετοιμασίας των Μπακς, ο Greek Freak δείχνει ήδη αρκετά βελτιωμένος στο μακρινό σουτ.

Ο 26χρονος άσος είχε 5/7 στα σουτ μέσης απόστασης στην preseason, τη στιγμή που την περασμένη σεζόν εκτελούσε με μόλις 35,7% (51/143). Ακόμη πιο αποτελεσματικός ήταν ο Giannis πίσω από τα 7,25μ. έχοντας στα φιλικά 4/6 τρίποντα (68,8%), τη στιγμή που σε όλη του την καριέρα ως τώρα στο ΝΒΑ είχε 28,7% στα τρίποντα και την περασμένη σεζόν «έγραψε» 30,3% στην κανονική περίοδο και 18,6% στα playoffs.

Ασφαλώς η διάρκεια είναι αυτή που θα δείξει αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει σημειώσει ουσιαστική πρόοδο στη μεγαλύτερη αγωνιστική του αδυναμία, πάνω στην οποία δούλεψε πολλές ώρες (και στην Ελλάδα) όλο το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X