Γιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Premier League ως προπονητης»

Γιαννακόπουλος: «Θέλω να κατακτήσω την Premier League ως προπονητης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα… προπονητικά όνειρά του μίλησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκαλύπτοντας τον στόχο του να κατακτήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής.

«Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί» είπε ο παλαίμαχος άσος μιλώντας στο planetfootball για τις φιλοδοξίες του.

Ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Μπόλτον λέγοντας:

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στον συγκεκριμένο σύλλογο. Υπήρχαν συμπαίκτες μου με μεγάλο ταλέντο όπως ο Οκότσα και άλλοι. Ο Σαμ Αλαρντάις είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία».

Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της εθνικής Ελλάδας με την κατάκτηση του Euro το 2004.

«Είναι το επίκεντρο, όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά της καριέρας και των 23 παικτών που ήταν στην ομάδα. Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση που μπορεί να βιώσει ένας παίκτης, ειδικά για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα το θυμόμαστε για πάντα» ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X