Τερέλ στο enwsi.gr: «Θα έχω να το λέω στην καριέρα μου ότι αγωνίστηκα μπροστά σε αυτό το κοινό» (VIDEO)

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η Μαλίνα Τερέλ μίλησε στο enwsi.gr μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που είχε την ατυχία να χάσει δύο αθλήτριες της με τραυματισμό.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη παρέμεινε συγκεντρωμένη και κάνοντας κατάθεση ψυχής έκανε το δύο στα δύο. Η Μαλίνα Τερέλ που ήταν από τις κορυφαίες της ΑΕΚ σε ένα ακόμη παιχνίδι μίλησε στο enwsi.gr και έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου, τονίζοντας πως δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά μπροστά σε τέτοιο κοινό: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας. Πάντα υπάρχει λίγη νευρικότητα. Ήταν η πρώτη μου φορά να αγωνίζομαι  μπροστά σε τέτοιο κοινό, οπότε έπρεπε να συνηθίσω τον ενθουσιασμό, τον θόρυβο και όλα. Αλλά ήταν πολύ ωραίο παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και τεχνικά. Είχαμε δύο τραυματισμούς στη διάρκεια του αγώνα, είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να παίξεις καλά υπό αυτές τις συνθήκες αλλά πιστεύω ότι κρατήσαμε η μια την άλλη ενωμένη και στο τέλος πήραμε τη νίκη».

Όσο για το πως έζησε για πρώτη φορά την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο: «Ήταν τρελό αλλά φανταστικό. Αλλά είμαι χαρούμενη που έχω αυτή την εμπειρία να αγωνίζομαι σε αυτή την χώρα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Θα το γράψω στην καριέρα μου ότι έπαιξα στην Ελλάδα μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό».

Δείτε όσα δήλωσε η αθλήτρια της ΑΕΚ στην κάμερα του enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X