Νέα αρχή ψάχνει η ΑΕΚ με Γιαννίκη απόψε με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νέα αρχή ψάχνει η ΑΕΚ με Γιαννίκη απόψε με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει απόψε στη δράση κόντρα στον Ατρόμητο με τον Αργύρη Γιαννίκη να κάνει το ντεμπούτο του στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο νίκες από εδώ και πέρα για την ΑΕΚ στο νέο ξεκίνημα με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Η Ενωση υποδέχεται απόψε (20:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, η AEK επιστρέφει στη δράση κατά πολύ αλλαγμένη σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Αργύρης Γιαννίκης πήρε τη θέση του και όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στο τι θα δείξει στο ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ούτως ή άλλως δύσκολο αγώνα για τον Δικέφαλο μιας και ο Ατρόμητος πάντα δυσκολεύει την Ενωση στην έδρα της.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη στο πρώτο του παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές.

Ο νέος κόουτς της ΑΕΚ όλα δείχνουν ότι θα πάει με σύστημα 4-2-3-1 στο πρώτο του παιχνίδι με την Ενωση. Χθες σας είπαμε από το enwsi.gr ότι οι Γκαρσία-Τσούμπερ-Αμραμπατ πήραν… θέση πίσω από τον Αραούχο, ενώ δύσκολα θα αλλάξει και η 4άδα των Μισελέν-Μοχαμάντι-Βράνιες-Τζαβέλλα μπροστά από τον Στάνκοβιτς.

Στα χαφ όμως δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγές. Στη διάθεση του ομογενούς προπονητή είναι οι Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σιμάνσκι και Σάκχοφ, όπως και ο Μάνταλος. Πάντως, ο ίδιος δούλεψε μέσα στην εβδομάδα στα Σπάτα αρκετά με το δίδυμο των Σιμόες-Σάκχοφ στον άξονα. Και μάλιστα, δεν αποκλείεται να το δούμε απόψε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο να ξεκινά στην βασική 11άδα.

Το πλάνο του Ατρομήτου

Από την μεριά του, ο Ατρόμητος αναζητά το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, αφού στο ξεκίνημά του έχει 2 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές.

Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε την ομάδα από τον Άνχελ Λόπεθ, αλλά στα δύο πρώτα του ματς, που ήταν εντός με Άρη και ΠΑΣ δεν κατάφερε να κερδίσει έχοντας απολογισμό έναν βαθμό. Βέβαια, η ομάδα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη επιθετικά, αλλά δεν τελειώνει σωστά τις φάσεις.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει να βγάζει προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο έμπειρος κόουτς δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Παπαδόπουλο, Καρτάλη.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος.

Ατρόμητος: Πίριτς – Χατζηϊσαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο – Βασιλαντωνόπουλος Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο – Κλωναρίδης, Κουλούρης, Μουνίθ.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-Ατρόμητος

  • Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
  • Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Λασιθίου)
  • Τέταρτος: Ζαμπάλας (Ηπείρου)
  • VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X